Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Győriek segítségét kérném?!

Boseman kérdése:

Győriek segítségét kérném?!

Figyelt kérdés

Jövő hónapban költözöm Győrbe munka miatt. Semmi ismeretségem nincs és ahogy nézegetem az albérleteket, nagyon sokat egy Nádorvárosi városrészen hirdetnek.

Ez jó környék? Vagy vannak olyan helyek ahova nem tanácsos költözni? (ha értitek ,hogy értem)

#Győr #albérlet #kultúrált környék
2017. márc. 31. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nádorváros kb. lefedi fél Győrt, nagyjából jó városrész, de vannak rosszabb részei is.
2017. ápr. 1. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez ez a Marcalváros? meg kismegyeri hirdetések is vannak.
2017. ápr. 1. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Személyeskedés nélkül, ha véletlenül Kelet- vagy Észak-Magyarországról jönnél ide, akkor mindegy is. Győrben a kevésbé kulturált hely is kulturáltabb mint mondjuk ott :D Bunkón és nagyképűen hangzik, de ez a helyzet.
2017. ápr. 1. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Marcalvárosból kettő is van :D

Van Marcal I. oda ne költözz, bár sokat javult az utóbbi pár évben.

Van Marcal II. ez sokkal élhetőbb.

2017. ápr. 2. 07:48
 5/7 anonim válasza:

Szerintem nincs veszélyes környék Győrben. Egy utca talán: Kossuth utca. Marcalvárosiként mondom hogy itt az ég világon semmi rossz nincs. :)

Ha bővebb helyi infót szeretnél, nyugodtan írj.

2017. ápr. 2. 20:29
 6/7 A kérdező kommentje:
És Révfalu? az milyen ?
2017. ápr. 3. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Révfalu jó környéknek számít.
2017. ápr. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!