Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egyetemisták, ti hogy oldjatok...

Egyetemisták, ti hogy oldjatok meg a lakhatást? Nagyban befolyásolja a tanulmányi eredmenyeiteket?

Figyelt kérdés

2017. márc. 9. 23:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem gimiben, hanem kis csoporttól, altalanos hatodik osztályig voltam kollégista. Szerintem ugy az életembe ivódott, hogy az ujra soha többet.
2017. márc. 16. 23:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Értem, ez mint egy gátlás jelebik meg. Valószínűleg nem is lenne jó, az előútéleteid miatt nem menne. Mert hát tényleg vannak problémák. Vele is, velem is.

Nekem bejött.

Csak azt akarom hangsúlyozni, hogy gyerekességnek itt helye már nincs. Ugymond nem babrálsz ki a másikkal.

2017. márc. 18. 01:09
 13/13 anonim ***** válasza:
A tanulmányi eredményemet nem igazán befolyásolta, hogy éppen hol laktam, inkább csak nehezítette a tanulást, ha rossz helyen laktam. Például elsőéves koromban koliban, amit nem kívánok vissza, mert a szobatársaim kb semmit nem tanultak, csak vedeltek meg csajoztak, és ezt látva nem volt valami könnyű komolyan venni a tanulást. De azért sikerült. Utána laktam albérletben másokkal, utána pár évig megint koliban, és most újra albérlet, de itt egyedül vagyok, végre nem kell mások hülyeségeihez, trehányságához alkalmazkodni, mint ahogy eddig már elég sokszor...
2018. márc. 2. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!