Mit léphetnek az albérlők ellen a lakástulajdonosok, mert már ők uralják a lépcsőházat? Folyt lenn.
Rossz hírem van, a vesztes oldalon vagytok.
Az ilyenek ellen csak hasonló módszerekkel lehet fellépni, de arra a legtöbb ember alkalmatlan, mert erkölcsi gátlásai vannak.
Amilyen az "adjonisten".
Meg kell minden este veretni.
El lehet költözni a panelból és akkor nem kell többé küzdeni a gyökerekkel.
De ha valaki küzdeni akar akkor hajrá.
Adózik a kiadott lakás után?
Ha nem, vagy valószínűleg nem, akkor irány jelenti a NAV-nak!
Mindenki? Én önző vagyok csak a saját helyzetemet mérlegeltem amikor a panelban elkezdett zavarni a sok buta alak akivel nem lehet de nem is akartam szót érteni.
Valóban lenéztem őket és zavart , hogy köztük élek olyan közelségben. Pedig a helyzet sokkal szolidabb volt mint amit te leírsz.
Mi más lenne a megoldás? Költözés, családi ház. Itt senki nem zavar és csend van. Valaki meglépi valaki nem, mindenki maga dönt.
Azt lehetne megpróbálni amit valaki írt h megfenyegetni szépen h ha nem hagyja abba ezt a tevékenységét akkor szépen felnyomjátok a nav-nál (amennyiben feketén adja ki). De mi az h jelentgeti a többi tulajdonost? Mit tud jelentgetni?
Max zaklatásért feljelenthetitek, de ahhoz azért nyomósabb indok kell, az h pletykál nem lesz elég. Mondjuk ha facebookon zaklat és erről van bizonyíték azzal már lehetne kezdeni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!