Milyen hely Pécs? Mesélnétek róla?
Figyelt kérdés
Oda vettek fel egyetemre, de életemben egyszer voltam ott, semmit nem ismerek. Pörgősebb vagy nyugisabb mint Budapest? Pécsen belül a Tildy Zoltán u. milyen környék? Milyen a közlekedés? Van autóm, de ha Pestre kerültem volna, ott biztos tömegközlekedéssel jártam volna városon belül a dugók és a parkolási nehézségek miatt.. Pécsett ez könnyebb? Köszi annak aki válaszol2016. aug. 1. 12:48
1/7 anonim válasza:
Melyik része érdekel? Nem mindegy hogy hová akarsz menni. Az A-ba , vagy a B-be.
2/7 anonim válasza:
Kb mindenhol fizetős parkoló van csak.
A közelekedés jó, elég sok járat van szerencsére. Pár évvel ezelőtt módosítottak sok busz útvonalán, azóta okés a helyzet.
Tildy kertvárosban van, ott sok a drogos, meg a hajléktalan. De nem veszélyesebb hely, mint a város többi része. Meszesi résznél (Komlói út) sokkal jobb mindegyik.
Én járnék busszal a helyedben.
Dugó nem igazán szokott lenni.
Sokkal nyugisabb, mint Bp. Most, h nyár van, van élet, rendezvények, a belváros este is tele van. De aztán később eléggé kihalt lesz. Kb 5 éve még ha télen kimentünk a barátaimmal, volt, h jópár helyre be kellett mennünk, mire találtunk helyet. Ez már nem így van. Nyáron is simán beférsz bárhova.
Nem tudom, mi érdekel még... :)
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom 2! Barmilyen informacio johet ami hasznos lehet egy kezdo-kulonelonek :)
2016. aug. 1. 18:34
4/7 anonim válasza:
Én egy évig éltem Pécsen, aztán külföldre költöztem, de ha egyszer visszaköltözöm Magyarországra, akkor biztos, hogy Pécsre :) Én Uránvárosban laktam, az szerintem elég jó környék, kertiben alacsonyak az albérlet-és lakásárak, de ennek megvan az oka, Uránból könnyű eljutni mindenhová (én főleg gyalog jártam, még ki a Zsolnay-negyedbe is, csak akkor buszoztam mikor sok cuccom volt, vagy mikor éjszaka egyedül kellett hazamennem). Melyik egyetemre vettek fel?
5/7 anonim válasza:
Szia. 16 éve élek Pécsen, és a Tildy Zoltán utcában. Jó környéknek mondom, szeretek itt lakni. Kertvárosi buszállomás 5-10 perc, ahonnan belváros, egyetemváros elérhető.Itt is jobban jársz,ha busszal mész egyetemre, nehéz parkolni és költséges. Nyilván vannak Kertvárosban is olyan részek, ahol vannak hajléktalanok, de semmi gondom nem származott ebből.
6/7 anonim válasza:
Szerintem Sopron után a második legszebb város a Dunántúlon. Gyönyörű az egész. Nagyon szépen néz ki a belváros, felvannak újítva a közterek. Közelben a Mecsek is tehát túrázni is lehet. Nincs messze a Balcsi. Közél van a Duna a Dráva, Szigetvár, Siklós, Mohács. Nyáron jó az idő (mediterrán hangulatú). Télen meg lehet kirándulni a havas Mecsekbe. Én csak ajánlani tudom
7/7 anonim válasza:
6. Nincs messze a Balcsi, tény, de így is 2-2.5 óra feljutni autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!