17 éves vagyok, pár hónap múlva töltöm a 18-at. El szeretnék költözni, hol találok ilyen korba viszonylag jól fizető munkát és olcsó lakást?
Szedj össze barátokat. Közösen menjetek külföldre vmilyen munkát elvállalni. Jó ha van aki beszéli az adott nyelvet ti pedig tanulni kezditek.
A kinti fizudból félreteszel. képzed magad és jelentkezel évek múlva fősulira. Ennyit tudok mondani.
Egyedül 18 évesen nekivágni felejtsd el.
Bp-vel az a helyzet,amit többiek írtak.
Persze kezdőtőke ehhez is kell.
Próbálj utánajárni a külföldi munkáknak. Rengeteg jó oldal segít benne.
Bizonyára oka van annak, amiért el akarsz költözni otthonról, amint nagykorú leszel és ezt szabadon megteheted. Készülj fel arra, hogy rendkivül nehéz az önálló élet, vannak kockázatai. Úgy költözz el otthonról, hogy bármikor visszamehess, ha bajba kerülsz. Szakképzettség nélkül csak rosszul fizető munkát találsz. Olyan összeszerelő üzemeknél érdelődj, ahol szállást is adnak a munka mellé. Ezek megterhelő, vacak munkák és alacsony szinvonalu szállások. Budapesten lesz talán lehetőséged mellékállásra is, MCDonaldsnál, Burger Kingnél, de nagyon jól kell birnod a melót, hogy több munkát bevállalj. Szóval tessék ezt az egészet alaposan végiggondolni. 18 évesen olyat kijelenteni hogy elcsesztem a továbbtanulást, nem szabad. 18 évesen még rengeteg lehetőség áll előtted, lehet nyelvet tanulni, stb., szakmát tanulni. Alaposan utána kell járni a lehetőségeknek és kihasználni ha valamit találsz. Olyan munkahelyek is akadnak, ahol szakmát tanulhatsz a munka mellett. Próbálj meg állásközvetitőnél tanácsot kérni. Én azt tanácsolom, hogyha nem feltétlenül muszáj, akkor ne költözz el otthonról.
Amúgy én 18 évesen elköltöztem otthonról először kollégiumba, aztán albérletbe, és egyetemre jártam, mellette dolgoztam, de meg kell hogy mondjam, hogy irigyeltem azokat, akiknek a szülei biztositani tudták az eltartásukat az egyetemi évek alatt. Nekem a szüleim megpróbáltak mindent megadni, amit tudtak, de én késői gyerek vagyok, mire egyetemre jutottam apám nyugdijba került, anyám a nagyapámat ápolta, szóval én nekiálltam dolgozni az egyetem mellett. Igy nem kellett garasoskodnom, de a szabadidőm sokkal kevesebb lett. Mindennek ára van és következménye van az életben.
Elmehetsz a katonasághoz is, emberhiány van, meg kell csinálni az alkalmasságit, és biztos munkahely, nem fog megszűnni. A lakhatási lehetőség is biztosított. Nem is fizetnek már annyira rosszul, főleg ha Hódmezővásárhelyet célzod meg, mert ki kell mászkálni a kerítéshez, amiért jár a pótlék.
Kereshetsz olyan gyári melót, ami biztosít lakhatást munkásszállón, de az szerintem fárasztóbb és stresszesebb, mint a katonaság. :) Ha lány vagy, akkor is jelentkezhetsz, nem az az egyetlen lehetőséged, hogy a kamera előtt mutogatod magad. Sőt bármilyen hihetetlen, nőként elmehetsz fuvarozónak is akár, mert a sofőrökből is hiány van, van olyan cég, amelyik még a képzésedet is magára vállalja, csak dolgozz nekik. Van lehetőség, csak körül kell nézni, mobilisnak kell lenni, mert Budapesten nem valószínű, hogy ilyen albérletárak mellett meg fogsz tudni élni.
Ha kameraelé ülnél akár lány,vagy fió vagy inkább a LiveJasmint javaslom. Magyar fiatal jóképű milliárdos a tulaj.
Biztonságos fizetőrendszer stb. Tuti megkapod a fizut és védve vagy. Stúdiót is kapsz a munkához.
Fele pénz a tied asszem így működik.
Van aki havonta 30-100 K eurót keres vele. 10-30 mill forint. Ezeknek már kiépített vendégkörük van. És csak kamera előtt tukmálják maguba a műcuccokat s színészkednek.
A fuvarozás is kemény meló. Caru alszol. Nehéz parkolót találni. Időre kell menni,vagyis taposni neki bele.
Tapasztalt vezetőnek adnak kezébe ''luxusjárgányt''.
Sokat elvisz majd a fizuból a kajálás és a néhanapján rádtörő zuhanyozhatnék.
Ilyen magyarországi,szállást adok neked a gyári munka mellé cuccot pedig felejtsd el. Főleg ha lány vagy. Nem kevés helyről hallani,hogy elveszi a munkáltató a személyit és minden más papírod. Aztán bezár a telepre és megszükni sem tudsz,csak dolgozni.
Ha nem pászolnaka z eddig említettek,akk szexmunkásnak állj be. Van itt jónéhány oldal,amin hirdethetsz.
Minden efféléhez félre kell tenni az undorod. Erős gyomor,szégyenérzet levetése kelleni fog.
Próbáld meg a haverokat összecsődíteni és vmi állást találni albérletfizetéshez,önnfenntartáshoz.
Nekem normális opcióként csak haverok segítsgée jut eszembe,ha otthonról nem számíthatsz,vagy nem kérnél segítséget.
Én testépítéssel foglalkozom amatőr szinten, nekem 3 éven át megvolt a heti 300-500$ cam4-on anális izgatással és faszveréssel, az elején tánccal felvezetve, no meg sok chateléssel a sok buzernyákkal...
Úgy voltam vele, hogy pénzért bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!