Vélemények, tapasztalatok a Visit kollégiumról?
A budapesti Visit kollégiumról szeretnék érdeklődni, elsősorban azoktól akik ott laknak/laktak. Közösség, szobák, árak stb.
Előre is köszönöm!
hát, pont ma hívtam őket, csak háromfős szobában (vagy nagyobban) van hely.
Ami engem riaszt, hogy azt nézem, egy mini főzőlap egy emeletnyi embere, havi 55ezerért???
fél év tapasztalat alapján senkinek nem ajánlom, aki jót akar. főleg télen, mert sokszor nincs meleg víz vagy fűtés. az internet is nagyon-nagyon gyenge. tele van külföldi metropolitanes lakókkal, akik közül sokan kulturálatlanok, nem tudnak vagy nem akarnak normálisan viselkedni, a konyhában borzasztó szemetet és mocskot hagynak maguk után, és sokszor ordítoznak vagy füveznek éjszaka. a konyhában egyébként elég szar a felszereltség, és ami van, az is gyakran eltűnik a helyéről. nálam a fürdővel nem volt baj, de másoktól hallottam sztorikat penészről meg dugulásokról is.
a legrosszabb, hogy nincs kinek szólni, ha valami bajunk van, mert a recepciósok dísznek vannak csak ott, max arra jók, hogy kávét főzzenek, de bármi más kéréshez totál fogalmatlanok. a panaszainkkal meg nem foglalkoznak.
borzasztóan túlárazott a hely, ilyen körülmények mellett ez akkor is drágább legalább egy 20assal, mint amennyit ér, ha amúgy el vannak szállva az albi árak a városban.
annyi előnye van a kollégiumnak, hogy elég jó helyen van (móricz és újbuda-központ között), meg hogy van tetőterasz, ami pesten ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!