Melyiket valasztanad es miert?
Elore is bocsanat, de sajnos nincsenek ekezeteim.
Szoval most leszek egyetemista (gyogyszeresz), a helyeim mar megvan, csak kihagytam egy evet munka miatt. Viszont amugy sem vagyok mar 18 eves, nem sokara 30 leszek, egyebkent no, ha ez szamit valamit.
Mindenkepp koltoznom kell, mert most 5 orara lakom az egyetemtol. Kollegiumot nem hiszem, hogy kapnek, de nem is nagyon szeretnek tobb emberrel osztozkodni a szoban, azt hiszem mar kinottem ebbol, nekem nem menne.
2 opcio van van:
1. Kozel koltozom az egyetemhez, viszont ekkor berelhetek kb 1 szobat es lesz min 1-3 szobatarsam. (Vagy berelhetek egyedul is lakast, de ekkor (fekvese miatt) sokkal dragabb lesz, mint a 2. opcio, amit mindjart megemlitek.)
2. Kb 1 orara laknek az egyetemtol egy szomszedos kisvarosban, de a busz kb az egyetemig visz, tehat nem kell atszallnom. Viszont ez napi plusz 2 ora, illetve amennyit meg varni kell a buszra, orankent megy es este is, tehat elvileg megoldhato. Ha at kellene szallnom, azt mondanam mar tul sok lenne igy viszont bevallalhatonak tunik. Ez esetben teljesen egyedul berelhetnek egy lakast, mivel olcsobb lenne. Persze attol nem olcsobb, mintha tobben laknank egyutt, akar itt akar az egyetemhez kozel. De valahogy ockodom a masokkal valo egyuttlakastol. Masfelol meg eleg beteges vagyok sajnos es a buszozast se nagyon birom, szoval ennek meg ez a hatulutoje. Pont emiatt nem szeretnek masokkal is egyutt lakni, mindent nagyon konnyen elkapok,ha egyedul elek,akkor is naponta fertotlenitem a wc-t stb, sajnos muszaj.
Epp ezek miatt eleg nehez dontenem, mert kicsit ez is jo meg az is, illetve ez sem meg az sem. Ugy erzem kinottem mar a sokkal valo egyuttlakasbol, es minden porcikam ellenzni, masfelol meg a gyogyszereszet nem egy konnyu szak, es napi 2 ora buszozas, plusz esetleg majdnem 1 oras varakozas sem epp kellemes, foleg egy olyan embernek, aki min. 2 havonta betegeskedik.
Ti, hogy dontenetek? Eszerveket varok, kort es nemet. Koszonom! :)
Kérdés: mennyibe kerül a havibérleted, ahhoz, hogy BP-re gyere?
Esetleg Budapest határában valahol bérelni, amihez még nem kell +vonat vagy busz bérlet (a bp-in kívül).
Koszonom az eddigi hozzaszolasokat. Termeszetesen buszberlettel egyutt is olcsobb lenne, azt mar belekalkulaltam. Nem azt mondom, hogy fele annyi, tehat nem egetrengetoen, ha mar a kozlekedest is beleszamolom, de meg igyis joval olcsobb, plusz ott az az elony, hogy magam lehetek. Igazabol a kerdest ugy is feltehettem volna, hogy mit valasztanatok A: egyedul elni, de mellette utazni B: masokkal? Meg akkor is elgondolkodnek rajta, ha ugyanannyiba kerulne, mert nem egetrengetoen olcsobb. Inkabb a korulmenyek miatt vizsgalom meg jobban a kerdest.....
Vonzo egyedul lakni, viszont pont ez az, amit az egyik illeti ir...eleg rosszul vagyok nagyjabol minden kozlekedesi eszkozon, szoval ha olvasni szeretnek egybol hanyingerem lesz, ezert nem tudom az mennyire menne. Nyilvan probalkoznek vele tobbszor, de hogy sikerulne e rendszeresen,vagy az csak - 2 ora lenne az eletembol az jo kerdes. Sajnos tartok tole, hogy az utobbi.
Igazabol sajnos megfazva igy-ugy mindenhova mennek emberek, szoval barhol mashol ugyanugy kilennek teve ennek a veszelynek. Elszeparalni magam nem tudom. Persze titkon remelem, hogy majd a kutatas fele fog sodorni az elet, de ezt az egyetem elejen nem tudhatom. Szoval legrosszabb esetben a patika lesz a munkahelyem.
Pont azert, mert beteges vagyok. Fizikailag nem olyan megerolteto, es lelkileg sem. Szerintem ettol mar csak minden nehezebb lenne. Plusz a kemia/anatomia az amit szivesen tanulnek. Orvosi is szoba jott, de igazabol pont mert annyira beteges vagyok, nem is gondolkodtam rajta tul sokat. Ha kevesbe lennek az, akkor talan azt valasztottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!