Mennyiért adhatnánk ki 3 szobás panellakásunkat metróvégállomásnál?
A lakás ÚPKP metrómegállótól 10 perc sétára van (több busz megállója van a ház előtt), korrekt környéken, közel boltok, stb.
A lakás 10. emeleti, 3 szobás, teljesen felújított, gépesített, bútorozott. Biztonsági ajtóval, egyedi mérős távhővel. Nem szalagpanel, hanem önálló panelház.
Egy vagy két embernek szeretnénk kiadni. Ja, és adózunk utána.:)
Szerintetek mennyit reális érte kérni? (Összehasonlításként, a 30 nm-es, egyszobás, szintén újpesti előző tégla lakásunkat 65-ért adtuk ki 2015-ben.)
Ilyen nagy lakásoknak a négyzetméterára sokkal kisebb, mint egy garzoné, tehát ahhoz ne hasonlítsd.
120 ezret mondanék így látatlanban.
ritkán vesz ki 1 ember 3 szobás lakást, de 2 se valószínű. A legjobb kihozatal, ha több diáknak, vagy olyan fiatal dolgozónak adod ki, akik elviselik, ha csak egy szobájuk van, és a többi helyiséget megosztják. Persze ez akkor 3 ember, sőt a nagy szobát akár egy pár is kiveszi, akkor 4. Ehhez célszerű, ha külön nyílóak a szobák, ha nem, az sokat ront az ilyen jellegű hasznosíthatóságon.
Nagyobb létszám persze jobban amortizál, de ki lehet fogni 4 rendes embert is, meg 2 igénytelent is.
Árban szerintem is reális a 120e körül.
külön nyílók a szobák, igen.
mi is kb annyira gondoltunk, abból adózás után is marad még valamennyi a mi lakbérünkre (mi is albérletet fizetünk). köszi a válaszokat!:)
diákokat nem tudom, kivennének-e olyan messze a belvárostól lakást, de majd az ingatlanos meglátjuk, kit talál.
igen, diákokat biztos találnátok szeptembertől, de az még messze van. Most ők nagyjából meg vannak állapodva.
De ingatlanost én nem vonnék be, az szerintem kidobott pénz.
4: mindkettő Bp.:)
5: köszi a tanácsot, de mi elégedettek vagyunk a miénkkel, már a 3. üzletet kötöttük vele nemrég, és a bérbeadással se akarunk mi foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!