Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyiért adhatnánk ki 3...

Mennyiért adhatnánk ki 3 szobás panellakásunkat metróvégállomásnál?

Figyelt kérdés

A lakás ÚPKP metrómegállótól 10 perc sétára van (több busz megállója van a ház előtt), korrekt környéken, közel boltok, stb.

A lakás 10. emeleti, 3 szobás, teljesen felújított, gépesített, bútorozott. Biztonsági ajtóval, egyedi mérős távhővel. Nem szalagpanel, hanem önálló panelház.

Egy vagy két embernek szeretnénk kiadni. Ja, és adózunk utána.:)

Szerintetek mennyit reális érte kérni? (Összehasonlításként, a 30 nm-es, egyszobás, szintén újpesti előző tégla lakásunkat 65-ért adtuk ki 2015-ben.)

2016. ápr. 8. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nagy lakásoknak a négyzetméterára sokkal kisebb, mint egy garzoné, tehát ahhoz ne hasonlítsd.

120 ezret mondanék így látatlanban.

2016. ápr. 9. 01:48
 2/6 xswerdy ***** válasza:
100%

ritkán vesz ki 1 ember 3 szobás lakást, de 2 se valószínű. A legjobb kihozatal, ha több diáknak, vagy olyan fiatal dolgozónak adod ki, akik elviselik, ha csak egy szobájuk van, és a többi helyiséget megosztják. Persze ez akkor 3 ember, sőt a nagy szobát akár egy pár is kiveszi, akkor 4. Ehhez célszerű, ha külön nyílóak a szobák, ha nem, az sokat ront az ilyen jellegű hasznosíthatóságon.

Nagyobb létszám persze jobban amortizál, de ki lehet fogni 4 rendes embert is, meg 2 igénytelent is.

Árban szerintem is reális a 120e körül.

2016. ápr. 9. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:

külön nyílók a szobák, igen.

mi is kb annyira gondoltunk, abból adózás után is marad még valamennyi a mi lakbérünkre (mi is albérletet fizetünk). köszi a válaszokat!:)

diákokat nem tudom, kivennének-e olyan messze a belvárostól lakást, de majd az ingatlanos meglátjuk, kit talál.

2016. ápr. 9. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha más településen vesztek bérbe lakást, akkor adózás előtt fizetitek a lakbért! Leírhatjátok a bérbeadás bevételéből ugyanis.
2016. ápr. 9. 16:57
 5/6 xswerdy ***** válasza:

igen, diákokat biztos találnátok szeptembertől, de az még messze van. Most ők nagyjából meg vannak állapodva.

De ingatlanost én nem vonnék be, az szerintem kidobott pénz.

2016. ápr. 9. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:

4: mindkettő Bp.:)

5: köszi a tanácsot, de mi elégedettek vagyunk a miénkkel, már a 3. üzletet kötöttük vele nemrég, és a bérbeadással se akarunk mi foglalkozni.

2016. ápr. 9. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!