Mi a velemenyetek errol? Elegge ki vagyok akadva.
Alberletben elek 2 eve, miota egyetemre jarok, jofej tulajom van, eddig nem is talalkoztunk, csak mikor kivettem a lakast, de ma eljott az egyik cuccaert. Tegnap kitakaritottam amennyire volt idom, felmostam, rendet raktam stb. Eljott, korbenezett, hazament.
A tulaj anyukam ismerose. Este hivott anyukam, hogy hivta a tulaj, hogy kosz van a lakasban, mert az erkelyajto koszos volt, illetve a tv tiszta por (szerencsere pont tegnap meseltem anyanak, hogy uj portalanitot probaltam, es izgultam, hogy foltos lesz-e a tv, ugyhogy ezzel kapcsolatban meg tudott vedeni). Illetve a konyvek is porosak, amiben lehet igazsag, rengeteg konyv van 3hetente ki szoktam oket szedegetni, hogy azt is leporoljam, egyebkent csak a szekrenyt meg az oldalat szoktam letorolni hetvegente.
Minden mas teljesen tiszta, meg mosatlan ruham sincs, mindent azonnal elmosogatok.
Iszonyatosan megalazva erzem magam, mintha putri lenne a lakasban, pedig nincs. Nagy nehezen hozzaszoktam, hogy most ez az "otthonom", most meg megint rosszul erzem magam itt, mintha csak vendeg lennek:(
Három hetente könyv porolás??
Te berled igy a "tied". Úgy élsz benne ahogy neked jó.
Tök fej csak cseszeget, hogy tarts rendet.
Ha emelni akarna másba kötött volna szerintem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!