Egyetemi kollégiumban hogy oldjátok meg az intim dolgokat?
Gondolok itt a fürdésre(ha nincs függöny), a szőrtelenítésre.
Sokat kell várni, hogy sorra kerülj (ha 3 zuhanykabin van) a fürdésre? És ez egy szintrr természetesen.
Előre is köszi! :)
Én csak vegyes kollégiumba lógtam be, lányhoz.
A csajokat elküldtem vásárolni boltba kaját, meg vittem ajándékot. Jó ez már három éve volt.
A csaj szerint van amikor kihalt a kollégium, durva most évfolyamtársam. Akkor csak megismerkedünk az utcán, a helytől nem messze ahova most járok. Végül is onnan jött, mint, már évfolyam társ megtudtam. "Nyílt nap" és program volt akkor a "sulimban".
Nálunk nincs külön fiú-lány fürdő, WC. Bekopogsz, aki bent van kiszól, h bemehetsz-e, ha nem akkor vársz 5 percet, amíg kijön. Nem szokott gond lenni belőle. Pl. szőrtelenítéskor egyszerűen irreális időben kell menni, hajnali 3kor nincs senki (hacsak nem épp buli van).
Szex meg egyszerűen, vagy a pasimnál (ő albis), vagy ha nálam, akkor megbeszéljük a szobatársaimmal, hogy mikor jönnek haza, és addig megoldjuk. Vagy pl. ők szeretnek bulizni, akkor amíg ők elmennek bulizni, addig miénk a szoba :)
Minden probléma áthidalható, ha az ember kolis, nem véletlenül mondják, h a kolisok a legtalálékonyabbak a világon.. :D
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát! Mentek a pluszok. :)
Szexre jelenleg nem gondoltam, de abban is köszi a tanácsokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!