Kinezetre mi a kulombseg a hitelesitett es a nem hitelesitett tulajdonlap kozott?
Figyelt kérdés
Tartozkodasi helynek lesz beirva az alberletunk es szolt a tulaj h kikerte a tulajdonlapot 6000 korul volt... honnan tudom h az tenyleg hitelesitett es hogy most kerte ki nem 5 eve pl? Holnap hozza. Koszi2016. febr. 20. 19:54
1/7 anonim válasza:
Rá van írva. Eltéveszteni sem lehet. Ahogy a lekerdezes dátuma is rajta van.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!
2016. febr. 20. 20:37
3/7 anonim válasza:
Igen, oriasi betukkel van rairva:) mint az ujsagokban a kepeken, hogy minta. Es valoban a lekerdezes napja is rajta van. Tokjo, hogy tamogat a bejelentkezesben, nagyon jo fej!
4/7 anonim válasza:
Hiteleset csak a földhivatalnál tudsz igényelni, a lekérdezés dátuma rajta van, ezen kívül szárazbélyegző és hologramos matrica is kerül rá. A nem hiteles tulajdoni lapon nincs szárazbélyegző és matrica sem, valamint azt a takarnetről is le lehet tölteni.
5/7 anonim válasza:
A nem hiteles tulajdoni lapon, nagy hatalmas betűkkel, a lapon keresztben rajta van, hogy nem hiteles.
De én 1 hónapja jelentkeztem be, nem a saját tulajdonomba, és elég volt a tulajdonosok beleegyező nyilatkozata, a tulajdoni lapot pedig lekérték a helyszínen takarnetről.
Ezek szerint önkormányzatonként változó, hogy hiteleset vagy nem hiteleset fogadnak el?
6/7 anonim válasza:
vigyázz, mert a kormányablakokat most szétverték teljesen és pl. a héten még nem fértek hozzá a takarnethez egyáltalán...konkrétan adásvételit kellett vinnünk a bejelentkezéshez, hogy itt vettünk lakást...korábban csak egy aláírást kértek és megnézték a rendszerben...
7/7 xswerdy válasza:
lakcím bejelentéshez nem kell tulajdoni lap. Legalábbis tőlem sosem kértek a lakók. A bérlő szempontjából lehet lényeges a tulajdoni lap, hogy tényleg a bérbeadó a tulajdonos. Ez esetben szerintem nem szükséges hiteles. Ha félsz, hogy a bérbeadó hamisat mutat be, akkor az a legtisztább, ha te kéred le online a nem hiteleset, 1000 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!