Mennyiért tudnám kiadni albérletbe?
60-80 Miskolcon, az Avason?
1-es válaszoló, te tudod, mi az az Avas?
Mikor én először jártam Miskolcon, mondták, hogy van ott egy kilátó. Meg akartam nézni, mondták, hogy inkább ne menjünk arra...
Azóta már értem. Drogtanya, cigányok, tolvajok, prostik, ordibálás egész nap az utcán, alkoholisták, ez-az kirepül az ablakból, ez teljesen normális.
A lakás nem kicsi, ez igaz, de 60-80-ért Pesten is ki lehet fogni. Igaz, ott kisebbet. Szóval a várost, és azon belül a környéket tekintve, én ezt az összeget szépen elosztanám kettővel.
Az már más kérdés, hogy én még így, feleennyiért sem venném ki soha. Sajnálom, ha ez rosszul esik, de aki ismerős arrafelé, bizonyára tudja, miről beszélek.
Te miről beszélsz? Ismerős vagyok Miskolcon, nem kell osztani az észt.
Teljesen reális amit írtam, csak sajnálni tudom hogy ha az életed értelme annyira terjed ki, hogy más véleményét szarozd.
Nem mellesleg keress már nekem Pesten 73 nm-es lakást (3 szobásat) 60-80 ezer forintért havonta. Ha megvan, nyugodtan linkeld is be. Érdekelne...
nem osztottam az észt, nagyokos.
tudni kéne értelmezni.
de inkább bunkózol itt, gratulálok az intelligenciádhoz.
javaslom, olvasd el újra, nem azt írtam, hogy ekkorát kap Pesten. le is írtam, hogy kisebbet.
sajnálom, ha problémáid vannak az értő olvasással - is.
nem is kéne emberekkel kommunikálnod, ha ennyire nem tudod elviselni, hogy mások más véleményen vannak.
vegyél ki akkor 80-ért egy lakást az avason, csak majd ne csodálkozz, ha leütnek és kirabolnak, vagy hazafelé menet cigányprostik kínálkoznak fel neked, esetleg egy banda megerőszakolja a lányod...
Miskolc nem egy Telki, 80-ért jó környéken is lehet lakást találni, de még családi házat is.
mondjuk amíg vannak ilyenek, akik nem szánják rá az időt, hogy tájékozódjanak, addig meg kell hirdetni ennyiért, hátha lesz egy balek, aki benyalja.
a kérdező stílusa normális.
ehhez nincs is mit hozzáfűznöm.
másik válaszoló: ugyan ki vagy te, hogy én neked bizonygassam az igazam? nem sikerült? dehogynem, tényeket írtam az Avasról. keresgess magadnak, ha ez a vágyad.
nem vagy te a főnököm, hogy utasítgass, mit tegyek.
nem attól lesz igazam, hogy te azt jóváhagyod! ezt jó, ha észreveszed.
nem csak a te véleményed létezik ám a világon, fel kellene nőni, és felnőtt módjára elfogadni, ha más máshogy gondol valamit! neked ez még nem működik.
kíváncsiságod kielégítésére javaslom az apróhirdetési oldalakat, sok érdekességet találhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!