XIII. kerület, Teve, Pap Károly, Gömb utca környéke milyen?
Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 22:09
1/6 anonim válasza:
Gömb és az Üteg utca sarkán lakunk. Ha nem akarnék családot alapítani én itt maradnék. Nekem nagyon tetszik a környék és jól érzem magam. Csak a sok idióta nem szedi fel maga után a kutyaszart.
4/6 anonim válasza:
Változó, nem egységes.
Pl. a Teve utca eleje jó, új építésű házakkal, viszont feljebb a Fáy utca környékén már régi lepusztult házak, problémás lakosok (sok nem napon barnult).
5/6 anonim válasza:
Üteg utca elején lakok már több mint 10 éve jó környék iskola orvos minden elérhető. Igaz én kertes házban lakok és imádnak ismerőseim gyermekei is itt lenni a kert véget sőt itt is maradni nálam mely örömmel tölt el ha jó programokat tudunk csinálni.
6/6 anonim válasza:
Iskolát tudnátok ajánlani a környéken? (általános)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!