Mi történhet valójában, ha egy albérletre vonatozó szerződés aláírása után a szerződés vége előtt átköltöznék egy másik albérletbe?
2015 szeptembertől 2016 júniusig él a szerződésem, de találtam anyagi és komfort szempontból egy jobb albérletet és már lefoglaltam, akár most beköltözhetnék.
De a tulajdonos fenyegetőzik, hogy beperel. Egy hostelben lakom a Keletinél, egy kb. 25 m2-es szobában 4 másik személlyel. Mellesleg már 3-an itt hagyták szeptember óta a hostelt, akik szintén 10 hónapos szerződéssel lakhattak csak itt. Elvileg nem kapták vissza a kauciót, ami engem nem zavarna, de ez a per dolog kicsit zavaros.
"Igénybevételi tartam: Határozott tartam 2015.09.01-től 2016.06.30-ig. (határozatlan tartam nem lehetséges)"
Ezzel kapcsolatban mást nem ír...
Az előnyei a kiszemelt szobának, hogy feleannyiba kerül, ugyanakkora 2 személy részére és nem 6 személyes, sokkal jobb internet elérhetőség. A hátrányok, hogy Óbudán van, a jelenlegi lakás pár perc sétára van az iskolától és a belvároshoz közel van.
Ezek ugye elfogatható okok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!