Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha albérletbe költözöm, hogy...

Barnus1986 kérdése:

Ha albérletbe költözöm, hogy segítsek utána? Vagy segítsek-e egyáltalán?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 29 éves vagyok és a barátnőm is. Jelenleg az én szüleimnél élünk mindketten, de most adódott egy nagyon jó lehetőség egy ismerős által hogy egy nagyon jó árú, szép albérletbe költözzünk, aminek valljuk be itt van már az ideje...De szüleimet ezzel elég sz.ar helyzetbe hozom mert alig jönnek ki így is a fizuból, anyám már így is halálra dolgozza magát és ugye ha lelépünk kiesik nekik kb havi 50 ezer amit beleadtunk a háztartásba és albi mellett esélyem sem lesz még nekik is fizetni....Már csak azért sem mert Fater egy alkoholista idióta, nem csinál semmit néha dolgozik pár napot, nagyképű azt hiszi hogy ő akirály csávó, mindenkinek osztja az észt, közben meg egy nagy nulla.Mi kb vállal megyünk el egymás mellett!Utállom, de ezt csak magának köszönheti!! Muter nem tudom hogy miért de nem fogja soha elhagyni (35 éve házasok). Tehát összefoglalva mindenképp el kell mennünk innen mert egyrészt elegem van, másrészt a barátnőmnek is, egymásra akarunk koncentrálni csak. Meg 30. körül erősen indokolt. Az egészben csak mutert sajnálom neki szeretnék valahogy segíteni......És hiába mondom hogy lesz..rom az egészet mert ugyis utolér a probléma majd amikor jönnek hogy adóssághalmaz miatt ki akarják lakoltatni őket, mert ettől félek hogy ez lesz....Úgy érzem hogy nem sok jó megoldás van erre...
2016. jan. 20. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem megoldható, hogy szerez anyukád albérlőket a helyetekre? Tudom, hogy nem ideális idegeneket kerülgetni, de így befolyna némi pénz.
2016. jan. 20. 10:43
 2/4 A kérdező kommentje:
hát azt nehezen tudom elképzelni hogy beköltözik hozzájuk egy vagy több idegen ember. Én azt mondtam nekik hogy legjobb lenne ha eladnák a házat (kb 90 nm-es kertes családi ház). De ezt sem akarják mert 4 lakásos társasház közös udvarral mivel mind a 4 házban családtagok rokonok laknak..... De valamelyik oldalon engedni kell vagy odalesz minden. De nekem ezért nem lesz lelkiismeret furdalásom, mert akkor itt leszek 80 éves koromig.......
2016. jan. 20. 11:28
 3/4 A kérdező kommentje:
és azt nem írtam hogy helyette vegyenek egy kisebb lakást ami kettőjüknek elég és még pénzük is marad öreg korukra....de ha semelyiket nem akarják én nem tudom mindenki életét megoldani......
2016. jan. 20. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán, ha elköltöztök, és problémásabb lesz a helyzetük, apád finomodik egy kicsit. De nyilván a lehetőséget meg kellene ragadnod, és főleg a saját életeddel foglalkozni.

Ha véletlenül marad egy kis dugi pénzed, olyan dolgokkal kellene segíteni édesanyádat, amit apád nem tud elinni. Mosópor, öblítő ilyesmire gondolok.

Nomeg, ha ritkábban látogatsz(látogattok) haza, akkor talán apádat is lehetne "nevelni" egy kicsit, hátha jobban figyel rád, ha nem naponta, hanem csak hetente egyszer lát téged.

Nem irigyellek a helyzet miatt, de én is költöznék!

2016. jan. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!