Mihhez kezdjek ha hiába dolgozom, nem tellik belőle a legszakadtabb albérletre sem?
A lakótás pedig igen jó megoldás, de ha neked ez nem elég kényelmes, akkor te vagy a hibás. Nem feltétlen kell egy idegen elött mászkálni reggel, csak szervezés kérdése. A lakótás(ak) nem szabnak meg sennit, kivéve, hoyg a közös helységeket rendbe kell tenni magad után, de ez szerintem eleve alapdolog. A szobádban meg azt csinálsz, amit akarsz, vagy legalább is majdnem - mert pl. nem zajonghatsz - de ez másféle labérletre is igaz.
A "legszakadtabb" albérlet is jóval drágább ennél a megoldásnál. Ha KOMOLYAN külön akarnál a szülöktöl költözni, akkor nem itt nyafognál, hanem keresnél egy szobát!
"És ott ugyanúgy
nem lenne meg az a szabadság amire
vágyom, amit eddig szüleim szabtak meg,
azt ezentúl a lakótársaim fogják."
Nem ugyanaz!! Van egy extra nagy különbség:
A szülőkkel alá fölé rendelt viszony van:"amit mondtam, megmondtam, mert ez az én házam!"
Lakotarsakkal viszont egy szinten vagytok, így te is döntesz mi legyen a szabály.
Szóval szerintem te igazából nem is akarsz még elköltözni, jó otthon a mamahotelben. Ez nem baj, biztos fiatal vagy még, majd eljon az idő amikor megtalálod a párod és akkor máshogy gondolod talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!