Pest-Haller utcában megérné megvenni befektetési célból egy 30 nm-es lakást?
Újépítésű társasházban van, elég jó helyen. Egy ismerős árulja, kiköltözik külföldre a párjához és kell a pénz az ottani lakáshoz is, meg nincs,aki itthon "albérleteztetné", inkább eladja.
Csak nem tudom, hogy mennyire vesznek ki ma manapság egy 30 nm-es lakást!
30nm az egyetemektől elérhető távolságban főnyeremény.
Ha (pl. orvosi) elérhető közelségben van a "jó helytől" akkor egyetemistáknak 100%, hogy ki lehet adni. Persze le is amortizálódik
Csak ugye mivel elég kicsi, max egy ember férne el benne kényelmesen.
Nem tudom,hogy megérné-e vkinek 50-60 ezret minimum fizetni.
Általában azt mondják, hogy kiadásra a garzon a legjobb. Magyarországon hossszútávon mindenki sajátban gondolkodik, így bérleményként inkább meghúzza magát ideiglenesen.
Jelenleg nagyon pörög a piac. Nézd meg valamelyik ingatlanos portálon, hogy mennyiért mennek a hasonlók a környéken. Bérletnél nem jellemző a jelentős alku, a legdrágábbakat ne vedd figyelembe, meg a legolcsóbbakat se (sokszor azok átverő hirdetések, pénzért adnak falsch címeket). Így meg tudod állapítani, hogy mennyit hozhat az ingatlan, és megéri-e.
Persze a befektetés hosszú távra szól, hogy 20 év múlva mennyiért lesz kiadható, és mennyit fog érni, senki se tudja.
Köszi!
Igen, megnéztem. Hát kb. 80-150-ig terjednek az ekkorák, vagy picivel nagyobbak.
Agyalok, mert jó környék azt tudom,kifogástalan állapotban is van, talán még árban is elfogadható lenne. Csak nyilván nem tudom,hogy kivennék-e ennyiért. Mert ahogy számolgattuk 80 ezer alatt nem érné meg kiadni.
Ha jó helyen van a Halleron belül, akkor azonnal el fogják vinni, amint meghirdeted!
Ismerős lakik a zöld liget lakóparkban egy garzonban. Állandóan vannak kint a faliújságon hirdetések, hogy lakást bérelnének az épületben.
Ha alacsony a rezsije, főleg kelendő lesz, hidd el! Ha 80-90 ezerért adod akkor végképp, ugyanis ennyiért manapság jó helyen nem igen lehet kapni egy lyukat sem.
Szerintem ha megteheted, akkor vedd meg, befektetésnek talán a legjobb megoldás. Csak azt kell nagyon megnézni, hogy kit engedsz oda! Fizessen és sajátjaként szeresse, vigyázzon rá! Ha ez megvan, akkor csak nyerhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!