Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet és munka a Balaton...

Albérlet és munka a Balaton környékén?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nemrégiben kitaláltam, hogy a nyaramat májustól augusztus közepéig a Balatonnál tölteném diák munkával, és albérlettel.

Szeretnék érdeklődni, azoktól, akiknek már van ebben tapasztalatuk, hogy milyen melókat lehet az északi-parton megfogni, mondjuk Balatonfüreden, ott milyen árkategóriák vannak az albérletek terén, ha felújított, de csak egyszemélyes?

Illetve, hogy a déli-parton milyen álláslehetőségek vannak, milyen albérletek, és lehetőségek?

Egy-egy állás mennyit hozhat a konyhára, bruttó/nettó, illetve, hogy mit érdemes ott dolgozni, és egy-egy munkához milyen végzettség, és egyéb más dolgok kellenek, vagy előny, ha van?

Köszönöm a válaszokat!

Üdv!

2016. jan. 2. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
nem mindegy hány éves vagy. De egy albérlet a fő szezonban olyan 60 ezer plusz rezsi környékén van. Munka leginkább idénymunka, felszolgálás, pultozás, mosogatás, szórólapozás..ilyesmik. nem hiszem hogy keresnél annyit hogy megérje.
2016. jan. 2. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, nyáron töltöm a 20-at.

Még egy haverral sem érné meg? Mert nem félrerakni akarok a nyárból hanem elbulizni meg ilyenek

2016. jan. 2. 20:56
 3/8 anonim válasza:
ha sikerült valamit kitalálni vagy megtudni, akkor írd ki ide, légyszi. :D
2016. jan. 2. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hát számoljunk:

albérlet plusz rezsi alsó hangon 80 ezer egy hónapban

Kaja: mivel a balaton drága, még ha albérletben is főznél kb 40 ezer/hó

tisztító és tisztálkodószerek: nagyon szűkösen számítva 4000/hó

ez eddig 125 ezer kiadás. Ha minden nap dolgozol akkor keressél mondjuk 140 ezret havonta, de ez már nagyon optimista becslés, és minden nap kidolgozod a lelked is. akkor maradna havi 15 ezred bulizni, ami ott egy darab jól sikerült este. És ezért robotolsz egy hónapig...

2016. jan. 2. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ja igen, ebben még nincs benne gyógyszer, hazautazás, váratlan kiadás...
2016. jan. 2. 23:27
 6/8 anonim válasza:
Szia! én dolgoztam a nyáron a Balatonon, nagyon jó volt és nagyon jol lehet keresni. általában szállást is szoktak adni a munkához, és azt levonják a fizetésedből... de még ugyis megéri. van ahol egy éjszaka 990/nap.. tehát kb mindennel együtt 60 ezer ft lesz a szállás, de jól fogsz járni . sok sikert
2016. jan. 3. 00:40
 7/8 A kérdező kommentje:
És melyik parton dolgoztál, és mit? Meg milyen képesítéseid voltak?
2016. jan. 5. 13:57
 8/8 xswerdy ***** válasza:
én nagyon régen voltam egyetemista, kempingben dolgoztam, ott ingyen lakhattunk, úgyhogy a bulizással együtt is pluszban zártuk anyagilag a dolgot. Nincs semmilyen szakirányú végzettségen, de beszélek pár nyelven.
2016. jan. 6. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!