Budapesten kollégium?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi hogy van e Budapesten v közvetlen a környéken olyan kollégium ahová "civil"emberként Lehet menni úgy mint egy albérletbe.2015. dec. 8. 09:12
1/4 anonim válasza:
A KOLLÉGIUM csak is DIÁKOKNAK van fenntartva! Arról nem is beszélve hogy Budapesten mindig tele vannak a kollégiumok...
Létezik külön MUNKÁSSZÁLLÓ, erre a célra amire akarsz "civilként".
2/4 xswerdy válasza:
Létezik néhány magánkollégium, ami piaci alapon működik, így nem kéri a hallgatói jogviszony igazolását.
3/4 A kérdező kommentje:
Budapesten melyik lenne az? Barátnőmmel költözünk fel a nyáron, ő megy tovább tanulni én meg dolgozok mellé. Csak nem találtunk ilyen koleszt még sajnos
2015. dec. 8. 18:45
4/4 xswerdy válasza:
keress rá a neten, hogy magán kollégium. Kettőnek néztem meg közelebről a feltételeit, igazából mindkettő azt írja, hogy csak egyetemistákat, főiskolásokat (max. felsőfokú szakképzésben résztvevőket) fogadnak. De szerintem ha egyikőtök tanul, akkor szóbaállnak veletek. Rákérdezni nem kerül semmibe. Mivel piaci alapon működnek, nem hiszem, hogy akadály lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!