Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nem bírom tovább, mit tehetek?

Nem bírom tovább, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szép kis lakásba költöztem két másik lánnyal, akik anno is barátnők voltak. Neten keresztül tök jól elbeszélgettünk, a lakás sem volt becsapás, tényleg igényes. Csak a lakói nem: egyrészt rohadt drága a bérleti díj( muszáj volt idejönnöm, nem volt más), de a csajok is igénytelenek, nem pakolnak.... Már próbáltam velük beszélné, de semmi, ráadásul az első hónapot is kifizettem.
2015. szept. 7. 17:10
 1/6 A kérdező kommentje:

ja azt elfelejtettem írni, hogy ugye a rezsit harmadoljuk, de ezek pazarolnak: a telefontöltő bedugva marad, pedig a telefonját eltette és elment valahova, a lámpát folyton égetik, akkor is ha másik szobába vannak, és nem is mennek vissza....

lehet hogy maradinak tűnök, de kikészülök, hogy az én pénzemen élősködnek, ráadásul ha nem akarom hogy ellepjenek a hangyák, utánuk is pakolhatok meg takaríthatok.....

2015. szept. 7. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a megbeszélés nem segít, akkor megszoksz, vagy megszöksz. Az én lakótársam pl. sosem mosogat. Eleinte elmosogattam helyette, de meguntam. Max leöblítem róla a morzsákat, hogy ne szokjanak oda a hangyák, de baromira nem érdekel amúgy mit csinál. Pedig jóban vagyunk, az unokatesóm. Ezerszer megkértem, hogy figyeljen, de tojik rá.

Egyszer valahol olvastam, hogy egy konnektorban hagyott töltő után évi 300 forintot fizetünk. Magas bérleti díj mellé ez azért nem olyan vészes, de mi kiküszöböltük azzal (mivel lusta vagyok mindig mindent kihúzni én is), hogy kikapcsolható hosszabbítóra vannak az ilyen kütyük dugva és egész egyszerűen minden reggel kikapcsolom, ha elindulok dolgozni.

Egyébként jobb helyeken is előfordul, hogy bedugva marad a töltő, vagy véletlen égve marad éjszakára a fürdőben a lámpa. Ezekbe még nem halt bele senki. Érdemes olyan lakótársakat keresned, akik hasonlóan spórolósok, mint te.

2015. szept. 7. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A világítás, telefontöltés fillérekbe kerül. A trehányságtól, kosztól viszont én is megőrülnék. Nem fognak megváltozni, arra ne várj.
2015. szept. 7. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

" de ezek

pazarolnak: a telefontöltő bedugva

marad, pedig a telefonját eltette"

Nem lehet egyszeru veled ha ennyire filléreskedsz. Lakj egyedul, fizess havonta tizezrekkel többet és akkor kihuzhatod a telefontöltõt bármikor amivel sporolhatsz havi 20 forintot. Megéri ugye?

2015. szept. 8. 04:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a "nem pakolnak" és "bedugva marad a telefontöltő" még kicsit bolhából elefántot dolognak tűnik nekem.
2015. szept. 8. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
ha a telefontolto bedugva marad az nem fogyaszt:)
2015. szept. 12. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!