Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tennétek albérletben ha...

Mit tennétek albérletben ha nincs bútorotok?

Figyelt kérdés
Elköltöznék 130 km-re a mostani lakhelytől, szóval nem tudok vinni semmilyen bútort. Az albérlet bútorozatlan, se ágy, se semmi. Nekem kb 2 hónapig nem is lesz még erre pénz, addig mit csináljak? A földön feküdni félek, mert rettegek a bogaraktól meg pókoktól... ti hogy oldanátok meg a helyzetet?
2015. aug. 29. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a mostani lakhelyeden a saját bútoraid vannak akkor sztem megéri elszállítattni mert csak drágább bebútorozni egy lakást... az ágy helyett addig vehetnél egy matracot,szivacsot,vendégágyat,fekvőbetétet ha nemtudod megoldani a szállítást
2015. aug. 29. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Foldon ne is aludj..vegyel felfujhatos matracot ha nincs rendes matracra meg penzed. Az egy szemelyes kb 2000 lehet.

Butor az nem letfontossagu..ugyhogy penz nelkul semmit se tudsz ez ugyben...vard ki amig lesz penzed es hozd ki reszletre a butort.

2015. aug. 29. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan oldalak, ahol ingyen ajánlanak fel dolgokat. Persze, a szállítást neked kell megoldani.
2015. aug. 29. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy matracra csak lesz pénz, nem?

Egyébként raklap + csináld magad bútor ok, olcsó vaterás vagy jófogásos bútorok. Van egy csomó ülőalkalmatosság pl. ami ocsmány 80-as évekbeli kárpitos, fillérekért osztogatják, veszel rá egy 1000 ft-os egyszínű plédet aztán máris normálisan néz ki...

2015. aug. 29. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Lomtalanításon olyan dolgokat kitesznek hogy csak nézek, amúgy egy olcsó matrac, meg 1-2 ikeás szekrény nem kerül szinte semmibe. Vagy miért nem vettél ki bútorozottat?
2015. aug. 30. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:

El sem tudod képzelni mennyire jó bútorokat lehet összeszedni ingyen oldalakról, jófogásról, vateráról, stb. Én nagyon szeretem ezeket.

Egy jó felfújható vendégágy olyan 5-6 ezer körül van, ezen el lehet aludni egy-két hónapot, én is éltem így. Ha kicsit több pénzed van, akkor vegyél egy alap matracot mérettől függően 15-30 ezertől már lehet kapni és majd idővel veszel hozzá ágykeretet.

Szerintem nem olyan nagy dolog ez, de mivel én pont most estem át ezen, ezért könnyen beszélek. Mostmár legalább egy kihúzható kanapém van, amin alhatok, jövő héten jön az ágyam. :) Van egy jófogásos íróasztalom, székem és kanapém, étkező asztalom. Abszolút kifogástalan állapotban mind, az eredeti ár töredékéért. Szerintem ne félj a használt holmiktól! Ha mindenképpen újat akarsz, akkor találd fel magad. Nézz körbe, hogy mit tudsz elvinni magaddal és mit mire tudsz hasznosítani. Egy gumimatrac mellett tök jól jön egy felfordított doboz éjjeli szekrénynek pl. Eleinte nem túl otthonos így lakni, de később jobban fogod értékelni azt, ahova eljutottál.

2015. szept. 4. 21:12
 7/7 SirDanielLangesz ***** válasza:
En szeptemberben koltoztem be a butorozatlan alberletbe. Kezdesnek vettem matracot, asztalt es szekeket, illetve ketrudas, nyitott ruhatarto-allvanyt. Masodik honapban vettem egy agykeretet es egy elleszikrenyt. En munka miatt koltoztem messzebbre, az elejen ennyi butor alberletbe nekem boven eleg. Kesobb majd, Nehany honapon belul kanape, tv allvany, iroasztal.
2015. okt. 10. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!