Ti hogyan találtatok megfizethető albérletet vidéken?
Nagyon, nagyon nehezen. Vannak hirdetések, de elképesztően kevés s ha még egy motort is el akarsz helyezni, végképp siralmas a helyzet... Nekem 2 hely is összejött (az egyik ismerős által, a másik netes hirdetésre), de keservesen és az egyiket rögtön utána eladták, a másik pedig egy ilyen Z hőszigetelési kategóriájú volt, kegyetlen. Harmadikat egyszerűen nem találtunk, de örököltem s vettünk házat (az se volt könnyű, de építkezéshez kellett volna albérlet és telek, s ezt már nem sikerült elérni fél év alatt sem).
Fogalmam sincs, más hogyan csinálja. Igazán nem voltak nagy igényeink, kivéve az árat és a motor elhelyezését.
Igaz, Budapesten sem volt valami könnyű, de azért pár nagyságrenddel könnyebben ment (s persze jóval drágábban, de ott is az alján voltam árban. kevés pénzzel nehéz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!