Havi egy hetet töltök Budapesten, mi lehet a legolcsóbb megoldás szállásra?
Az a bökkenő, hogy a cuccaim nagy része állandóan Budapesten van, ruhák főleg. Eddig albérletet fizettem, de nem látom értelmét albit fizetni, rezsit, internet, stb.
Ötletek?
Milyen értékekre gondolsz? Ruhákat szerintem ott lehet hagyni, pénzt, igazolványokat, gépet gondolom nem hagyod ott. De vehetsz akár kicsi széfet is.
Vagy bérelhetsz egyágyas szobát rendszeresen. Próbaképp rákerestem booking.com-on, 30-35 ezerért 6 éjszakára már lehet bérelni egyágyas szobákat. Ha tetszik egy hely, szerintem meg lehet beszélni, hogy rendszeresen számítsanak rád, s így kedvezményt is biztos kapnál. Nem tudom, mennyi a kereted erre.
Én nem hagynám ott senkinél sem a ruháimat 3 hétre. Ékszeker is vannak, rengeteg drága cipő, ruhák, XBOX, monitorok Hifi rendszer, stb. Ezeket mind ottt hagynám 2-3millió érték tuti van.
Nem azzal van a gond, hogy a havi egy hetemet hol töltöm, bookingon én is találtam panziókat, hanem, hogy a többi 3 hétben is biztonságos helyen legyenek a dolgaim.
Rengeteg miniraktár van már Budapesten, a város különböző pontjain, és egyre több lesz. Némelyikben még alhatsz is, mert akkor mész amikor akarsz.
Euro Mini Storage 1 nm 1 hónap 2 nm 11900 Ft
Self Store 1 nm 2 hét 2 nm 8900 Ft +Áfa
Servitius Transport 1 nm 1 hónap 2 nm 5000 Ft
DLM Logistics 1 raklap 1 hónap 2 raklap 5800 Ft
Suvet Depo 1 raklap 1 hónap 2 raklap 3600 Ft + Áfa
Technogen 1 nm 1 nap 2 nm 2000 Ft + Áfa
Expert Irodaház 1 nm 1 nap saját/közös: 2 nm 90/66 Ft + Áfa
Garay Center 3 nm 1 hónap 1000 Ft + Áfa
Kicsit szarul tördelte, hátha így jobb lesz:
minimális terület minimális idő költségek*
Euro Mini Storage 1 nm 1 hónap 2 nm 11900 Ft
Self Store 1 nm 2 hét 2 nm 8900 Ft +Áfa
Servitius Transport 1 nm 1 hónap 2 nm 5000 Ft
DLM Logistics 1 raklap 1 hónap 2 raklap 5800 Ft
Suvet Depo 1 raklap 1 hónap 2 raklap 3600 Ft + Áfa
Technogen 1 nm 1 nap 2 nm 2000 Ft + Áfa
Expert Irodaház 1 nm 1 nap saját/közös: 2 nm 90/66 Ft + Áfa
Garay Center 3 nm 1 hónap 1000 Ft + Áfa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!