Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ti hányszor találkoztok a...

Ti hányszor találkoztok a bérleményetek tulajdonosával?

Figyelt kérdés
Utalva fizettek vagy kápéban? Ellenőrzi hogyan laktok, milyen a tisztaság? Most akarok kivenni egy lakást, az első lenne, kíváncsi vagyok milyen tulajok vannak. Azt tudom, általában előzetes időpontegyeztetés mellett ellenőrizheti a lakást. De gyakorlatban hogy megy? Köszi a válaszokat!

2015. júl. 2. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyéni. Volt olyan, aki már előre megszabta volna mennyi vendég jöhet, meg ellenőrizni akart volna minket, de volt olyan is, akivel kb 2x találkoztam mikor beköltöztem, meg mikor ki.
2015. júl. 2. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Évi 1x és csekken fizetünk.Önkormányzati lakás.Senki nem ellenőríz és 10 ezer a bérleti díjam 1,5 szobára...
2015. júl. 3. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Utalok, sose ellenőrzi, hogy tisztaság van e. Sose ellenőriz, teljesen békén hagy. Akkor találkozok vele, ha valami elromlik, és neki kell fizetnie, akkor jön megnézni, meg adni a pénzt.
2015. júl. 6. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Én havi egyszer megyek a készpénzért . De sokszor ért meglepetés a becsületes bérlők miatt ... Egyszer érdemes havonta felmenni , mert a "nemdohányzók" olyan okádék cigiszagot csináltak , meg beköltözik egy-két rokon a szomszédok meg rögtön mennek a közös képviselőhöz jelenteni a szemétdij miatt. Van akit jobb rögtön kirakni mint idegeskedni vele .
2015. júl. 9. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan alberletem, ahol egyszer sem lattam a tulajt, csak telefonon beszeltunk neha (a barataim laktak ott, megurult egy szoba es en bekoltoztem :) ). A penzt minden honapban utaltam
2015. nov. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!