Ti hányszor találkoztok a bérleményetek tulajdonosával?
Figyelt kérdés
Utalva fizettek vagy kápéban? Ellenőrzi hogyan laktok, milyen a tisztaság? Most akarok kivenni egy lakást, az első lenne, kíváncsi vagyok milyen tulajok vannak. Azt tudom, általában előzetes időpontegyeztetés mellett ellenőrizheti a lakást. De gyakorlatban hogy megy? Köszi a válaszokat!2015. júl. 2. 00:14
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen egyéni. Volt olyan, aki már előre megszabta volna mennyi vendég jöhet, meg ellenőrizni akart volna minket, de volt olyan is, akivel kb 2x találkoztam mikor beköltöztem, meg mikor ki.
2/5 anonim válasza:
Évi 1x és csekken fizetünk.Önkormányzati lakás.Senki nem ellenőríz és 10 ezer a bérleti díjam 1,5 szobára...
3/5 anonim válasza:
Utalok, sose ellenőrzi, hogy tisztaság van e. Sose ellenőriz, teljesen békén hagy. Akkor találkozok vele, ha valami elromlik, és neki kell fizetnie, akkor jön megnézni, meg adni a pénzt.
4/5 anonim válasza:
Én havi egyszer megyek a készpénzért . De sokszor ért meglepetés a becsületes bérlők miatt ... Egyszer érdemes havonta felmenni , mert a "nemdohányzók" olyan okádék cigiszagot csináltak , meg beköltözik egy-két rokon a szomszédok meg rögtön mennek a közös képviselőhöz jelenteni a szemétdij miatt. Van akit jobb rögtön kirakni mint idegeskedni vele .
5/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan alberletem, ahol egyszer sem lattam a tulajt, csak telefonon beszeltunk neha (a barataim laktak ott, megurult egy szoba es en bekoltoztem :) ). A penzt minden honapban utaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!