Hol találok olyan oldal (aka) t ahol albérletet keresnek-kínálnak melegek melegeknek?
Semmi szolgáltatás!!! Gyűlölöm az olyan embereket akik ilyenért bárhogyan bármit is fizetnek.
Rendes normális albérlőtársat keresnék, akit nem zavarna, hogy meleg vagyok. Gondoltam van valami ilyesmi oldal neten.
Szerintem egy hetero lánnyal jobban járnál. :D Ezt teljesen komolyan mondom. Csak képzeld el a szituációt: te meg a pasid melegek vagytok mindketten (ez tiszta sor), meg meleg srác a lakótárs is... Ne adj' Isten még féltékenykedés lenne belőle, mert hát ki tudja, hogy mennyire jó pasi lesz a lakótársad. Viszont a lányokat általában nem zavarják a meleg pasik, nekem is több ismerősöm van és egyáltalán semmi kifogásom nem lenne az ellen, ha össze kéne költözni velük. A szexuális orientációd egyébként nem kellene, hogy érdekelje a leendő lakótársadat, ha egyébként egy rendesen fizető, tiszta, igényes srác vagy.
Ja és az, hogy ritkán viszed fel a pasidat szerintem egyértelmű, de nem azért mert melegek vagytok, hanem mert lakótársként engem is zavarna, ha a szomszéd szobából bármilyen szexuális beállítottságú emberkék kamatyolását kellene hallgatnom napi szinten.
Egy tippet azért adnék: ne tüntesd fel a hirdetésedben, hogy meleg vagy, óvd meg magad a gyökerektől! Ez inkább olyan téma, amit akkor kell felhozni, amikor már a potenciális lakótárssal mindent megbeszéltetek és csak úgy mellékesen rákérdezel, hogy: Amúgy akkor is szeretnéd-e bérelni a lakást, ha én meleg vagyok? (A fogalmazás nyilván rajtad múlik. ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!