Létezik olyan, hogy kutyabarát albérlet?
Figyelt kérdés
Költöznénk de sehol sem találok olyat,jó lenne ha tudna valaki ilyen oldalakat vagy akár címet!Sürgős lenne!2015. ápr. 30. 14:00
1/8 anonim 

válasza:

Nekem is van kutyám pár éve,1000-ből ha kettő megengedi.Úgyhogy egyszerűen nem mondtam meg soha hogy van kutyám,lerendeztem így a dolgot.
2/8 anonim 

válasza:

Hát ez így elég hebehurgya kérés lett... most küldhetek én neked egy érdi, háromszobás lakás hirdetését, ahol kutya engedélyezett, ha te Miskolcon keresel kiadó kertes házat.
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat itt Budapesten nagyon sürgős lenne!Csak nagyon kivagyok idegileg!
2015. ápr. 30. 21:38
4/8 anonim 

válasza:

Igen főleg bútorozatlanokra, meg a panelekre jellemző.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon láttam és ez teljesen lesújt!
2015. máj. 6. 16:52
6/8 anonim 

válasza:

Attól is függ, milyen kutyád van.
Egy jól nevelt kicsivel könnyebb, mint egy nagy neveletlennel.
Ha nem írják direkt, kisállat nem vihető, akkor kérdezz rá, és mondd meg, milyen kutyád van.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem egy szocializált nevelt tanított német juhászom van,szobatiszta is és nem rongál.
2015. máj. 7. 18:04
8/8 anonim 

válasza:

Igen van. Ez a meg kell beszélni a bérbeadóval kérdés kőr.
Egy kutya után is vissza lehet adni makulátlanul lakást, több év ott lakás után is. Én lakásban csak macskát tartottam, azaz barátnőmmel közös lakásban ő. De ő gőzölős vagy milyen kárpit tisztítóval mosta át az ülőbútorokat, amivel a szőnyeget is, féltucat feje volt abból három volt használatban. Én mondjuk magam lakom, állatot nem engedek be a lakásba, ami meg ott van eltávolítóm, jó tudom poratkákkal kemény a harc, és ott még nem nyertem csatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!