Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha kivettem egy albérletet...

Ha kivettem egy albérletet ami tele van pakolva a 40 éves tulaj nagy mamája bútoraival, de én pl nem akarok azon az ágyon aludni akkor kinek a dolga azt elszállítani?

Figyelt kérdés
Köteles vagyok azokat a bútorokat tárolni, vagy nekem kell szállítót hívni vagy külön pénzért bérelni raktárt?
2015. márc. 16. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a lakást amikor kivetted miben maradtatok? Bútorral vagy bútor nélkül veszed ki? Ha akkor nem panaszkodtál és beszélted meg a bútorok körüli kérdést, akkor most már nincs jogalapod reklamálni.
2015. márc. 16. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
amúgy meg nem szállíttathatod el a bútorokat a tulaj engedélye nélkül.
2015. márc. 16. 13:29
 3/5 A kérdező kommentje:
100 éves bútorok tönkre vannak az asztal a pohát víz alatt összeroskad és az ágyból a rúgó szúr.Úgy alszunk mint a fakírok 1cm szivcs és rugón .Egy ideig ,de már ha minden hónapban perkálunk pontosan annyi kényelmünk legyen már ,hogy kényelmesen alszunk.
2015. márc. 16. 13:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudd róla
2015. márc. 16. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy olyan dolog, hogy te ezekkel a bútorokkal vetted ki az albérletet, akkor nem utólag kell kiverni a balhét, tetszett volna előre gondolkozni. Ettől függetlenül értelmes emberrel biztos meg ehet beszélni egy mindkét fél számára jó megoldást.
2015. márc. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!