Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire gyakori kérdés/kérés...

Mennyire gyakori kérdés/kérés az ilyen? Lent

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk közös lakást. Viszont a panel szinte kizárva (max. ha olyan állást talál, ami fizeti, vagy jól fizet). Mindenképpen családi házat szeretnénk. Ha mondjuk a ház 7 000 000. Mi befizetunk 1-2 mo, akkor a tulaj belemehet abba, hogy a többit havonta fizessük, megegyezés szerint? Vagy csak kinevet? :/ előre is köszönöm! :)
2015. jan. 4. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Miért ne!! Én úgy adtam el a házam. Közjegyzővel papír havi díj X összeg és 5 évente emelte az összeget x ft-al... Sok sikert!
2015. jan. 4. 23:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Uh, ez nagyon jo hir!!! :)) köszönöm
2015. jan. 4. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
És mi lenne ha úgy csinálnátok mint mindenki más és banknál vennétek fel hitelt? Szerintem ezzel a megoldással a lakáseladók jelentős részét kizárjátok. 50-ből 1 ember jó ha belemenne ebbe. Nagy a kockázata a hitelezésnek, egy bank pedig ugye sokkal könnyebben érvényesíti a szerződésben foglaltakat, mint egy magánszemély.
2015. jan. 5. 02:13
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
#3-as nem értek veled 1-t.Mint írtam -sztem nem olvastad el az Én verziómat! Ha nem hajlandó fizetni ugyan őlyan elbirálás alá vonják mint a bank felé aki nem akar...MJ: Nem csalódtam! Kedves kérdező! Ajánlom, mindkét félnek nagyszerú! Én úgyveszem amig tart a kölcsön felém-1 fizetés kiegészités! Gyakorlatilag a akamatot nem a Bnknak, hanem nekem fizeti, mint írtam!
2015. jan. 5. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen tudom, hogy ugyan olyan elbírálás alá esel, de egy banknak nem nagy kiesés az, ha egy adós nem tud fizetni és ÉVEKIG elhúzódik az adósság rendezése, viszont egy magánszemélynek elég rossz lenne, ha eladná az x milliós házát és évek múlva kapná csak meg az árát hosszú ügyintézés és pereskedés után. Attól, hogy neked bejött szerintem ez egyáltalán nem általános, legalábbis én még ilyenről nem hallottam a sztoridon kívül.
2015. jan. 5. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Lakohelyemen azóta többen adták el így a házat! A leírtakkal 1-értek-igazad van!
2015. jan. 5. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy én mennyit gondolkodtam azon, hogy mit jelent ez az "1-et értek veled"... :D
2015. jan. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!