Kinek mennyi idő volt a legrövidebb idő, amit egy albérletben lakott?
Figyelt kérdés
Csak mert én most 1 hó után találtam magamnak egy másik jobb, albérletet, ami közelebb is van a munkahelyemhez plusz most mással lakok, ami nem is tetszik igazán. Gáz egy hónap után otthagyni azt a helyt, ahová szinte csak most költöztem be?2015. jan. 1. 18:56
1/3 anonim válasza:
Nem gáz. Miért maradnál, ha a másik hely minden szempontból jobb?
2/3 anonim válasza:
Nekem 15 nap volt a rekordom, mikor leléptem, mert közben kiderült, hogy számomra elviselhetetlen a lakás, a szomszédok és a lakótárs is. Sajnos buktam a kauciót, de akkor sem maradtam volna :(
3/3 anonim válasza:
4 hónap volt eddig a legrövidebb. nagyon gáz volt ott minden... nem akart szerződést íratni a főbérlő, hiába kértük minden alkalommal. rajtakaptuk, hogy amikor nem voltunk ott, ott lakott a feleségével (hamarabb mentünk haza). a berendezés olyan állapotban volt, hogy hozzáértél és szétesett, és persze tőlünk várta, hogy újítsuk fel a lakást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!