Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan találhatnék így albérle...

Hogyan találhatnék így albérletet?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, Pesten találtam munkát magamnak, januárban kezdek vagyis kellene. Az albérlet keresés nagyon nehezen megy. Választék van, ezer emberrel megbeszélem, hogy megnézem a lakást, másnap felutazom, de addigra le is csapják a kezemről. Sem a pénztárcám, sem az idegrendszerem nem véges, de még csak aludni sem tudok senkinél, mivel nincs ismerős... milyen taktikát választhatnék, hogy a kinézett lakás az enyém legyen meg ilyesmi?

2014. dec. 26. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Hol keresel, mennyiért?
2014. dec. 26. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Este beszéld meg, 7-8 után, és reggel gyere fel.

Vagy keress pár napra valami olcsó motelt.

2014. dec. 26. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező!

Én is pont ebben a helyzetben vagyok! Majdnem szinte ugyanezt írhatnám! Vidéki vagyok és Pestre szeretnék költözni albiba, egy szobát keresek. Ott dolgoznék.

Ha gondolod, társuljunk, béreljünk közösen egy koplett 2 szobás lakást! Ezzel szerintem jobban jár mindenki, mert nem csak 1 szobát bérelünk, ahol a lakásban már laknak...

Ott idomulni kell, te vagy az új lakó...stb.

Itt meg, komplett lakásban max csak 1 főt kell elviselni! :-)

Egyik szoba a tied, másik az enyém oszt jónapot! :-)

Mindent papíron rögzítünk 2 tanu előtt. Ez megnyugtató így.

Jómagam a belső kerületekben keresnék, V,VI,VII,VIII,IX kerület környékén vagy Budán.

Olyan, 80 ezer+rezsi 40 ezer kategóriában. Így felezve: 40+20-ból kijövünk fejenként.

Van kedved hozzá?

2014. dec. 28. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!