Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan beszéljem le a lakótárs...

Hogyan beszéljem le a lakótársamat arról, hogy gyertyát gyújtson az albérletben?

Figyelt kérdés
Rettegek attól, hogy felgyújtja a lakást és életünk végéig fizethetjük a kártérítést a tulajdonosnak.

2014. dec. 7. 14:59
1 2
 11/13 Andrea Henrietta válasza:
73%

[link]

Ajándékozd meg őt egy ilyennel, ha ebben gyújt gyertyát semmi nem történhet, ha nem lógatja bele a függönyt.

Tényleg nyugi, nem kell ezen enyire idegeskedni. A gyertyától lobbanó tűz egyébként sem terjed olyan gyorsan. Nem ég le tőle az egész lakás, ha nem vagytok sík részegek és időben észreveszitek.

2015. febr. 9. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Én most pont egy olyan lakásban élek, egy szobát bérlek itt, ahol a tulaj nem engedi a gyertyákat, mécseseket, pont amiatt, nehogy véletlenül felgyújtsuk a lakást.

Én ezzel teljesen egyetértek, ha saját lakásom lenne, nekem sem jutna eszembe gyertyáskodni, pedig nagyon tetszene, de sosem lehet tudni. Elég egy rossz mozdulat, és nyomorba dönti az ember saját magát, még másokat is akár, ha a tűz átterjed a többi lakásra.

Szerintem beszélj a lakás tulajdonosával, ő szóljon a lakótársadnak érte, hogy ilyet nem csinálhat. Ha pedig mégis gyújtana gyertyát, fotózd le, vagy gyorsan hívd a lakásra a tulajt, ha netán közel lakik, aztán majd kiba..za a lakásból a lakótársadat.

2015. márc. 3. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is túlaggódod (rengeteg mécsest használok, egy-egy szinte mindig van a kezem ügyében, néha 8-10 mécsest is meggyújtok egyszerre, és soha nem volt probléma), de ettől függetlenül, ha az én lakótársam lennél, törekednék a kompromisszumra.

Ha az megnyugtatna téged, kérd meg, használjon úszómécsest! Se gyulladásveszély, se viaszfoltok:)

2015. márc. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!