Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pesten keresek párommal...

Pesten keresek párommal igényes albérletet. Milyen árakra számíthatok?

Figyelt kérdés
Pályakezdő fiatal vagyok, 100-150ezer forintos fizetéssel. Párommal költöznénk albérletbe. Ahol most a szüleimmel lakom, egy 70m2es, háromszobás, felújított lakás. 12-13milliót ér, így elképesztőnek tartom, hogy hasonló színvonalú lakások 100-150-200/hóért legyenek. Milyen árakra számíthatok egy élhető, igényes, egy-1,5-kétszobás lakás esetében?
2014. dec. 1. 04:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igényeid szerinti árakra számíthatsz.

Ha elvárásaid magasak, az árak is azok lesznek.

Frekventált helyen a több százezres összeget is elérhetik.

.

Igényeitek ti ismeritek, hogyan szabjunk hozzá mi árat?

2014. dec. 1. 06:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, melyik kerületben, és garzon vagy 1,5-es: a külsőbb kerületekben (jó közlekedéssel) mondjuk 50+ rezsinél kezdődik, a belváros közelében 20-30-ezerrel drágább a minimum.
2014. dec. 1. 07:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézz fel bármelyik hirdetési oldalra és látni fogod az árakat.
2014. dec. 1. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az igényeidtől függ.

ha belső részen akarsz rendes környéken jó lakást, az simán lehet 1-2-4százezer is.

Viszont, külső kerületekben kaphatsz olcsóbban.

Érdemes oda költözni, amerre dolgozol, mert az utazással töltött idő sem elhanyagolható szempont.

Alapvetően szerintem 80.000Ft körül kezdődnek a rendesebb lakások városszerte.

2014. dec. 1. 12:16
 5/10 kovpet ***** válasza:
100%

"Ahol most a szüleimmel lakom, egy 70m2es, háromszobás, felújított lakás. 12-13milliót ér"

Mivel nem ott akarsz és nem venni akarsz, ez miért is releváns?

Az árakat a kereslet-kínálat határozza meg. Ha nagy a kereslet és kicsi a kínálat, akkor magasak lesznek az árak. Ellenkező esetben fordítva.

2014. dec. 1. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:
90-től 300 ezerig. Minőségtől függően, + rezsi.
2014. dec. 2. 02:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi egy újépítésű, másfél szobás, 50 nm-es albérletben lakunk. Voltak azért igényeink, pl. mélygarázs legyen, közel legyen a metró, de azért mégse a belvárosban legyen a lakás, hanem nyugis környéken, modern bútorok legyenek, mérhető legyen a fűtés (és ne konvektoros), ne a földszinten legyen, és legalább másfél szobás legyen, a háló ne akkora legyen, hogy csak egy franciaágy fér el benne faltól falig, az ablak szigetelt legyen, a bejárati ajtó biztonsági...

Két éve 100 ezer Ft-ért (80 ezer+20 ezer a garázs) találtunk ilyen lakást, de ahogy elnézem, az ugyanilyen kategóriájú lakások most már drágábbak.

2014. dec. 2. 21:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az előttem szóló, REÁLIS, SZÁMSZERŰ válaszokat adóknak, akik meg a kérdést kritizálták, üzenem, hogy tapasztalatokra, és példákra voltam kíváncsi. Mostmár tudom, hogy nagyjából 100-150re számíthatok. Minden jót! BGergő
2014. dec. 3. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, valahogy így. 150 ezerért azért már elég fullos lakásokat lehet kapni. Én azt mondom, ha nem kell nektek garázs 100-110 ezerért már találtok jót. Meg persze pluszban a rezsi. Arra figyeljetek, ha már ennyit kifizettek bérleti díjként, akkor a távfűtéses lakásokat messzire kerüljétek el.
2014. dec. 3. 20:52
 10/10 anonim válasza:
Kb 80000-től kezdődnek. Azért a 2-400000 enyhe túlzás, annyiért olyan lakást kapsz, amihez komplett wellness részleg is van a házban. De miért nem nézel hirdetéseket? alberlet.hu, ingatlan.com, jófogáson tudnál keresgélni.
2014. dec. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!