Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Elfogadható/élhető hely a...

Elfogadható/élhető hely a fővárosi szigony utca?

Figyelt kérdés

2014. nov. 8. 21:47
1 2
 11/17 anonim válasza:
60%
Fiatal,csinos lányként sokáig jártam arra felé,és pár hónapig laktam is ott.Még élek,és egyben vagyok :)
2014. nov. 18. 23:22
 12/17 anonim ***** válasza:
38%

utolsó!

Szép mese!

Amikor meg körbefogott egy csapat irokéz, akkor mondtad nekik, hogy "most fáj a fejem"....

2014. nov. 19. 16:56
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

" Persze a nagy része nem vészes"

Erről beszéltem.

Aminek rossz híre van, az a kerület tizedrésze, mégis az egész kerületről beszél rossz színben feltüntetve itt a többség.

"nem véletlenül van rossz híre"

Nem, mert MINDEN szempontból ez az ország központja, a Kék pont is CSAK ITT van, országos szinten - azaz csak VOLT sajnos -, hajléktalanellátás is itt van, vidéki hajléktalanok is itt összpontosulnak, stb., stb.

Tehát a VIII. kerület minden ügyben országos központ, és országos feladatokat lát el.

Tágasabbak az utcái, mint a többi belvárosi kerületé, és 2-300 méterenként van egy nagy tér, ami más budapesti kerületről nem mondható el. Ezért mindenféle utcai tevékenységre a legalkalmasabb - ezért is volt nehéz innen kiűzni a prostitúciót, és ezért választotta a legtöbb hajléktalan a VIII. kerület tereit lakhelyéül.

De a konfliktusok zárt körben zajlanak, az egyik és a másik drogdíler között, ha egyáltalán van ilyen, és házon belül, mert én egy fia eldobott tűvel, sem drogossal nem találkoztam életemben, pedig végigmegyek a szigony utcán minden héten vagy minden nap, amióta élek.

A Népszínház utcáról is csak annyit tudok mondani azon kívül, hogy oda járok bevásárolni, hogy mikor legutóbb ott jártam, szólt nekem egy járókelő, hogy kiesett valami a zsebemből, és utánam hozta.

2014. nov. 21. 02:22
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

12: Tudnál mesélni konkrét történeteket, hogy Téged hol, mikor, miféle irokéz fogott körbe?

És hogy milyen gyakran és mely utcáit látogatod a kerületnek?

2014. nov. 21. 02:24
 15/17 anonim ***** válasza:

8: Én ott 2 házban is laktam életem során, mindkettő lakótelepi lakás volt, és a 160 családból egy cigány család sem volt az egyik házban, a másikban a 44 családból volt egy. És ők az értelmiségi réteghez tartoztak.

Most is a Baross utcában van az egyik lakásom, és ott a házmestercsalád cigány család, ők tartják fenn a rendet itt.

Én nem hiszem, hogy valaha laktál ott, amit ilyen szépen lehúzol.

De ha nem tudnád, amit csinálsz, az jó hírnév rontása és az ingatlanárak leszorítása. Van is pere az önkormányzatnak ezügyben, nem is egy. Csatoljam a hozzászólásaidat a feljelentésükhöz?

2014. nov. 21. 02:29
 16/17 anonim ***** válasza:

7: "Az új házak egy lakosságcserét is eredményestek."

Milyen új házak? hol?

A kerület 95%-ában nem épültek új házak, nekem is egy 120 és egy 110 éves házban van lakásom, és laktam még egy 35 és egy 37 éves házban, és egy 125 évesben, onnan vannak a tapasztalataim, amikről írtam.

Az előbb rosszul mondtam amúgy, mert 3 lakásban is laktam a Szigonynál.

a Baross utcai végénél volt mind a 3, azért ajánlottam a kérdezőnek jó szívvel, mert semmi rossz tapasztalat nem érte a családomat 4 generáció óta, amióta itt lakunk.

A szoba-konyha rész a kerület egy nagyon kicsi részén van, ez nem indokolja, hogy lehúzd az egész kerületet és kétségbe vond az ott lakók beszámolóit.

Nagyon megalázó, amikor áthúzod valakinek a részletes beszámolóját avval, hogy az biztos hazugság. Miközben Te magad semmi konkrétumot nem mondasz, csak annyit teszel, hogy mást hazugnak bélyegzel.

2014. nov. 21. 02:36
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 "Milyen új házak? hol?" - leírtam, a Corvin pláza környékén!

(Arrafelé laktam, a régi bérházak lebontva, helyükre új házak építve, szinte rá sem ismerni, pláne ha kész lesz. Ez egy hasonló folyamat mint a 9.ker.-ben a rekonstrukció. Ha nem voltál arra, érdemes elmenni, körülnézni.)

Nagyon nagy a 8.ker, van panel és régi bérház is, illetve még kertes családi házas rész is van(pl. Tisztviselőtelep - ami nekem is tetszik!), és azt Te is elismered, hogy teljesen más a Diószegi utca és a Gutenberg tér!

Viszont a kérdésben Szigony utca van, ezért felesleges pl. a belső részt (Palotanegyed) emlegetni, ahogy az egyetemeket is (hacsak nem ott tanul), LAKNI MEGY oda.

A Szigonyban is van panel lakótelep, és van jobb és rosszabb bérház is, ezért javasoltam a személyes megtekintést.

Összességében nem a legkívánatosabb hely.

"Te magad semmi konkrétumot nem mondasz,

csak annyit teszel, hogy mást hazugnak

bélyegzel." -EZT NEKEM ÍRTAD, CÍMEZTED?! Én sehol nem hazugoztalak, tényeket, saját véleményemet írtam le!

2014. nov. 21. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!