Parasztság albérletbe asztali gépet vinni?
ja,...figyelj, akkor mondd azt neki, hogy pl. egy 6 ezres villanyszámlánál, Te, beleadsz: 3800 Ft-ot, ő meg 2200-at.
Így csak 800 Ft-al fizetsz többet, de megéri a későbbi veszekedések miatt.
Eszembe nem jutott soha, hogy gond lenne vele. Én mindig vittem. Munka vagy egyetem mellett nem is nagyon tudnám a jelen gépemet annyit használni, hogy ezer forintos fogyasztás jöjjön össze belőle...
De ha nagyon aggódsz, beszélj a másik sráccal s alkalmazhatod az ajánlott kompenzálást. Én ilyen flancokkal nem foglalkoznék, mi van, ha pl. ő fürdeni szeret, Te pedig csak zuhanyzol? :D
A parasztság az, amikor együtt laksz másokkal és MINDIG forróra kapcsolod a termosztátot s a másik azért fizet keményen télen, hogy szenvedjen a melegtől... (Tisztára, mint a rosszabb távfűtés.)
Nem parasztság, és még csak nem is ritka dolog az asztali gép. Én pl kitörölhetném a seggem egy laptoppal, mert munkára nem tudnám úgy használni mint az asztalit. Másrészt, egy asztali gép sem fogyaszt sokat, többe kerül egész nap égetni a villanyt, meg egyéb tételek, mosógép, vasaló, stb úgyis kompenzálják.
De ja, ez nagyjából olyan, hogy valaki hetente mos ágyneműt, valaki meg fürdik zuhany helyett, a harmadik meg 1 óráig zuhanyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!