Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Parasztság albérletbe asztali...

Parasztság albérletbe asztali gépet vinni?

Figyelt kérdés
Egy másik sráccal fogok lakni, és asztali gépem van. Sajnos laptopra nincs pénzem. De természetesen nem fog éjjel-nappal menni a gép.

2014. nov. 7. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem parasztság, bár már tényleg ritkán látni.
2014. nov. 7. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem parasztság. Egy szobában fogtok lakni vagy csak egy lakásban és külön-külön szobában? Mert nem mindegy!
2014. nov. 7. 22:46
 3/9 A kérdező kommentje:
külön szoba. A fogyasztása miatt kérdezem.
2014. nov. 7. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne parasztság?Ha a fogyasztása a gond,húzd ki ha nem használod.
2014. nov. 7. 23:00
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

ja,...figyelj, akkor mondd azt neki, hogy pl. egy 6 ezres villanyszámlánál, Te, beleadsz: 3800 Ft-ot, ő meg 2200-at.

Így csak 800 Ft-al fizetsz többet, de megéri a későbbi veszekedések miatt.

2014. nov. 7. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe nem jutott soha, hogy gond lenne vele. Én mindig vittem. Munka vagy egyetem mellett nem is nagyon tudnám a jelen gépemet annyit használni, hogy ezer forintos fogyasztás jöjjön össze belőle...

De ha nagyon aggódsz, beszélj a másik sráccal s alkalmazhatod az ajánlott kompenzálást. Én ilyen flancokkal nem foglalkoznék, mi van, ha pl. ő fürdeni szeret, Te pedig csak zuhanyzol? :D

A parasztság az, amikor együtt laksz másokkal és MINDIG forróra kapcsolod a termosztátot s a másik azért fizet keményen télen, hogy szenvedjen a melegtől... (Tisztára, mint a rosszabb távfűtés.)

2014. nov. 7. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mitől lenne parasztság ez? Az áramszámlán sem kell vacakolni szerintem, annyira minimális tétel ez a plusz. A Tv, hűtő, vízmelegítés, fűtés meg hasonlók sokkal többet fogyasztanak, mint a te kis géped, ami esetleg megy napi 4-6 órát.
2014. nov. 7. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az,lehet hogy a szobatársad más dolgokban fogyaszt többet,ami emeli a rezsi költségét,vagy más dolgok zavarnak téged .Te vele szemben úri emberként viselkedsz,és nem veted a szemére .Ha nem tetszik neki ,keressen máshol szobát magának,lehetőleg olyat ahol egyedül fog lakni.Sajnos ilyen helyeken sok mindent el kell nézni a másiktól .
2014. nov. 8. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem parasztság, és még csak nem is ritka dolog az asztali gép. Én pl kitörölhetném a seggem egy laptoppal, mert munkára nem tudnám úgy használni mint az asztalit. Másrészt, egy asztali gép sem fogyaszt sokat, többe kerül egész nap égetni a villanyt, meg egyéb tételek, mosógép, vasaló, stb úgyis kompenzálják.

De ja, ez nagyjából olyan, hogy valaki hetente mos ágyneműt, valaki meg fürdik zuhany helyett, a harmadik meg 1 óráig zuhanyzik.

2014. nov. 9. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!