Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lehetséges úgy bérelni egy...

Lehetséges úgy bérelni egy szobát, hogy nem lakok ott, csak heti pár napot töltök ott a Párommal?

Figyelt kérdés
Arra gondolok ha van egy többszobás albérlet aminek a szobáit kiadják ugye külön külön. Fizetném a díját meg a rezsi rám eső részét is mintha ott élnék. Ott lenne a lakásban pár cuccom, ruhák, fogkefe stb,szóval félig ott laknék, félig itthon a szüleimnél.A lényege az lenne hogy a barátom is ott aludhasson velem hétvégente, vagy akár egész héten ha úgy ráérünk. Légyszi ne a részleteket firtassátok, összeköltözni nem tudunk, hotelszobákba járni meg elég körülményes egy egy éjszakára. Szóval a kérdés hogy létezik e ilyen hogy ebbe belemegy egy főbérlő?
2014. szept. 29. 15:56
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem ez senkit sem zavarana. Persze az a szoba kiadojan mulik, hogy meg engedi e hogy tarsad legyen ott veled.. de oszinten szolva kinek ne erne meg, hogy a viz aram es ilyesmi nem emelkedik csaknem szinte ott sem vagytok es megis fizetve van minden.. azt gondolom , jobb ha te hirdeted meg , hogy mit keresel es ugy jelentkeznek majd. Ha megsem jelentkezik senki meg az olyan lakasokban ahol tanulok laknak es ugysincs ott a tulaj nyugodtan hivhatod oket es csak annyit kell kerdezned toluk , hogy lehetseges e hogy a parod olykor vagy hetvegente veled aludhasson... sztem biztosan lesz aki igent mond! :) sok sikert
2014. szept. 29. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem semmi probléma. Amikor kiveszed a szobát, meg kell mondani hogy a párod is ott lesz hétvégenként.Mert a rezsit akkor 2 személyre számitják.
2014. szept. 29. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a rezsivel nem lenne szórakozás, úgy adják ki hogy te fizeted és kész, max a barátod is beszáll.

Sokan adnak ki csak szobát, aztán onnantól mindegy hogy 7 napot vagy 1-et vagy ott egy héten, az már a te dolgod. Annyi hogy így nem túl gazdaságos, de egy kisebb szoba 35-40 körül megvan rezsivel...ha nektek ez megér havi 20-at fejenként akkor hajrá.

2014. szept. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!