Ha lakótársat keresek, hogyan szűrjem ki a "bolondokat"?
:D
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy lakótársat keresek. Honnan tudhatnám meg, hogy például nem fog kárt tenni a lakásban, nem fog házibulit rendezni, és szétveretni a lakást közbe?
Tudom, nem így kell nekiállni a dolognak, de ha belegondolok, hogy egy idegennel költözök össze, szeretnék biztos lenni abban, hogy nem lesz semmi probléma vele.
Akik lakótárssal laknak, nálatok hogy ment a "keresgélés"? Mi alapján választottatok? :)
2014. szept. 14. 12:12
1/9 anonim válasza:
facebookon végignéztem a képeit abból le lehet szűrni valamennyit, Továbbá első benyomás -> szipmatikus/nem . ÉS szerencse is kell. Jártam úgy hogy normálisnak tűnt és nem volt az.
2014. szept. 14. 12:26
2/9 anonim válasza:
Szerintem elsősorban beszélgetés, első benyomás... a facebook képek és kommentek végignézése sem rossz.
Az a fontos, hogy chateljetek vagy beszélgessetek előtte többször. Őszintén szólva, aki orrba-szájba bulizni szeret, az úgy is pörgősebb lakótársat keres, aki meg tanulni elsősorban, az nyugisabbat. Erről nem szoktak hazudni, mert felesleges, és egyik félnek sem jó hosszútávon.
Az, hogy a személyiségetek aztán passzol-e, sajnos hetek-hónapok kérdése, mire kiderül.
2014. szept. 14. 12:33
3/9 anonim válasza:
Az Agymenők lakótársi szerződés mintájára készíts szerződést. :)
2014. szept. 14. 12:40
4/9 anonim válasza:
A pénze kell, nem? Érdemes szem előtt tartani, hogy itt most te tartod a kiskezed....
2014. szept. 19. 20:59
5/9 anonim válasza:
a pénzéért cserébe már adja a lakást... kedves utolsó. Szóval nyugodtan válogathat mert egy rossz lakótárs az életet megkeseríti
2014. szept. 19. 21:51
6/9 anonim válasza:
Akkor kidobja. Viszont amíg a másik nem csinál bajt, addig csak fizet, tehát tiszta haszon.
2014. szept. 19. 21:56
7/9 anonim válasza:
kifizetődőbb és praktikusabb is rögtön normálisat kiszűrni mint folyton cserélgetni
2014. szept. 19. 23:51
8/9 anonim válasza:
Az is igaz. De hát az meg nehéz. :)
2014. szept. 19. 23:52
9/9 anonim válasza:
Sokszor nehéz. Én laktam együtt egy lánnyal, aki elsőre kedves és aranyos volt, de mindig elkezdett ordítozni, ha valakinek más véleménye volt, mint neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!