Az albérlők miért izgulnak rá hogyha a tulajdonos nem fizet utánuk adót?
Figyelt kérdés
Nekik semmi előnyük/hátrányuk nem keletkezik abból ha a tulaj nem adózik/adózik utánuk. De itt meg csomó kérdés arról szól, hogy "nem adózik utánunk a tulaj mit csináljak?"2014. aug. 31. 14:12
11/13 anonim válasza:
Az jó :)))) De ha nincsen a kezében egy nyomorult papír sem pénz átadásról . Akkor csak a só hivatalba mehet mert a bíróság köztudottan papírból tud dolgozni !
Az életvitel szerű bentlakás lehet szívességi , vendég, vagy sex albérlet :D Ha te vagy a felperes neked kell bizonyítanod a vádjaidat ...
12/13 anonim válasza:
utolso: azert a nav se hulye, egy hott ismeretlen embertol Kovacs Janos alb dij kozlemennyel minden honap elsejen erkezo 60ezer forintos bejovo atutalast eleg nehez megmagyarazni meg szerzodes nelkul is :)
13/13 anonim válasza:
Nem véletlenül kéri a tulajok jelentős része kézbe készpénzbe a bérleti díjat. Eddig 4 helyen laktunk, lakunk. Mindenhol volt szerződésünk, két tanús, mégis mindenhol kézbe kellett adni a pénzt. Egyszer nem utalhattunk, még a fix bérleti díj részét sem. Na vajon fizetett adót utánunk? Nem hiszem, de amíg nem jár a nyakamra, ideiglenesre bejelentkezhetek, mert a formanyomtatványt aláírta addig nem különösebben érdekel. Ő fogja megütni a bokáját ha kiderül nem én, nekem ott a szerződés, én úgy tudtam, hogy fizeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!