Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kiadjam albérletbe a házam?

Kiadjam albérletbe a házam?

Figyelt kérdés
Elég régóta árulom a családi házam, de soha nem jött komoly vevő. Kezdek belefáradni és továbblépni, de nincs pénzem saját sebből újat venni. Elég sokan ki akarták már venni albérletbe, de féltem, hogy megrongálják, vagy ha kérem, nem mennének ki. Arra gondoltam, mi lenne, ha mégis kiadnám és a befolyt pénzből én is egy kiadó házba mennék. Jó ötlet lenne? Valakinek valami tapasztalata a bérbe adással? Előre is köszönöm :)
2014. aug. 18. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Hol van a ház? Ki tudnád adni bérbe? Mindenképpen csak közjegyzői okiratba foglalt szerződéssel és 2 havi kaucióval add ki ha nem akarsz szívni vele. Nálunk is így van most bérlő, a mi városunkban dolgozik, de a saját lakását ő is kiadja jelenleg. De nagyon nézd meg kit engedsz be, ha kicsit is nem szimpi hagyjad. (Amúgy ha tulaj vagy csak bérbe adni tudod, max a bérlőd tudja albérletbe adni ha engeded neki:)) De ha a közeljövőben el szeretnéd adni akkor gondold át esetleg nem az árral van-e gond.
2014. aug. 18. 12:46
 2/2 A kérdező kommentje:
GYMS megyében, az osztrák határhoz közel egy kisvárosban.Nem, az ár biztosan jó, egyik legolcsóbb és legjobb állapotú ház, szép környékkel szóval az ára teljesen reális. :) Nagyon köszönöm a válaszodat :)
2014. aug. 18. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!