Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lehet idióta kérdés, bocsi. ,...

Lehet idióta kérdés, bocsi. , de mit jelent az, hogy galériás szoba? : )

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagy a belmagasság, ezért építettek egy galériát, amire lépcső, vagy létrán lehet feljutni. Itt még mindig két esélyes: vagy rendes galéria, ahol állva is lehet lenni, vagy "fekvő galéria", ahol csak húnyni lehet, mert nem olyan magas a szoba, hogy ott is elég magasság legyen.
2014. aug. 11. 18:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm :) És akkor alul mármint a galérián kívül lakik még valaki, vagy az egész szobában én lakhatok, és csak a galérián mondjuk alszok? Sosem láttam még ilyen lakást :D Most fogok csak felköltözni Pestre

Második: Ezt nem értem :D

2014. aug. 11. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ez egy légtér - reméljük, más nem lakik ott..

Egy emeleti szint a szobán belül. Tehát ez nem külön rész. Csak a helyed több.

2014. aug. 11. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:

ilyesmi:

[link]

2014. aug. 11. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:
értem, nagyon köszönöm! :) És még egy valamit szeretnék kérdezni :D A nem külön nyíló szoba azmit jelent ?
2014. aug. 11. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy bemész egy szobába - és abból nyílik egy másik szoba. Annak nincs máshol ajtaja. Ez nem szerencsés, ha többen vannak, mert akkor zavarják egymást az átjárással..
2014. aug. 11. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy nem előszobából nyílik,hanem egy másik szobából.
2014. aug. 11. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!