Hány éves kortól a legjobb elköltözni otthonról?
Van egy tömbházlakásunk, ahol nem lakik senki. Szeretnék minél hamarakk elköltözni otthonról, mert már nem bírom azt a feszültséget ami van. Apukam azt mondta hogy bármikor beköltözhetek.
Szerintetek hány éves kortól jó külön költözni a szülőktől ?
Én is 18 évesen "kölöztem el" otthonról az egyetem miatt. Pécsi vagyok, de Budapestre jártam egyetemre. Így végül nem költöztem el teljesen, mert hétvégente haza jártam.
Aztán egyetem után szerettem volna haza menni, de ott munka nem volt, így maradtam egyedül Bp-en. Pár éven belül apám meghalt, anyámnak pedig megszűnt az otthoni állása. Ő is kénytelen volt Bp-en elhelyezkedni. Emiatt plusz még egy harmadik lakást hülyeség lett volna fenntartani. Így ő is hozzám költözött Budapesten. Mivel nekem még saját családom nincs, végülis elférünk ketten a lakásban. Így ha úgy vesszük még 31 évesen is az anyámmal élek. De az én helyzetem talán elég speciális.
" Lakás lenne, és a számlákat nem én kéne fizessem."
Hanem? Szomszéd bácsi fizeti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!