Lakhatom egy lakasban a fonokommel ha egy lakokozossegrol van szo? :D
Csak lattam egy jo hirdetest. Olcsobb lenne mint a mostani de gyanitom o is ott lakik.
Mielott rakerdezek, itt erdeklodom.
Hangsulyozva van, h baratkozos jellegu a kozosseg, vannak kozos programok de semmi nem kotelezo.
Fiú vagy lány vagy kérdező?
Amúgy én nem laknék a főnöknél. Ha valami miatt nem lenne szimpi a munkám, még délután is nyüstethessen. Más se hiányozna. Ez csak addig működőképes, amíg minden teljesen szuperül megy, és mindenki betartja a normákat.
mindegy, nem érdekes.
nézd, én még a facebookon sem jelölöm vissza a főnökömet, nem hogy egy lakásban akarjak vele élni... úgy tűnik, kissé rá vagy kattanva, de borítékolható, hogy te fogod a rövidebbet húzni.
én azt javaslom, tartsd meg a 3 lépés távolságot, bármilyen poénosnak is néz ki a helyzet jelenleg.
#7-es voltam: köszi, örülök. Tudod, nem véletlenül van a mondás, miszerint "házinyúlra nem lövünk".
Amúgy gyanítom, nem azt akartad írni, hogy "egy lakásban", hanem hogy "egy házban", nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!