Nem várhatunk el ennyi privát szférát?
Ketten bérelünk egy kertes házat (pontosabban egyik oldalon én a férjemmel, másikon egy nő a kislányával).
Már az elején volt gond, mert a társbérlő lazán átjárkált a veranda felénk eső oldalára, ezt-azt átpakolt. Azt hittem, akkor azt tisztáztuk.
Erre ma este h8-ra szerelő jött hozzá, ami még oké lenne, de a szerelő hozta a feleségét meg a két gyerekét (kb. 3 és 5 évesek). A három gyerek le-föl szaladgált ordítozva, beleértve a verandarészünket. Időnként anyuka (társbérlő) is megjelent a konyhaablakunk előtt, ami elég furán érintett, mert azon keresztül belátni a hálószobánkba.
Kicsit fura, hogy nem szólt előre (én szoktam, ha jönnek hozzánk és zaj lesz), hogy a gyerekekre nem szóltak rá, hogy kerüljék a verandánkat (végül én szóltam ki), de a legkínosabb, hogy simán átjárkálnak (amit én nem szoktam pl.), főleg, mert onnan belátni.
Szólnátok?
Ott "lezártam" egy magasabb növénnyel, de ők körbejönnek, és az ajtón keresztül jönnek be.
Nagyon fura, mert nekem eszembe nem jutna, ha mégis muszáj volna, szólnék előre. Tudom, van, aki könnyebben mászkál át ilyen "határokon", de nem tudom, hogy közölhetném baráti módon - meg hogy a gyermek se mászkáljon ide, nézzen körül, és lesse az ajtót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!