Találhatok családi házat albérletbe 80-100 e Ft-ért Budapesten vagy nagyon a környékén?
Figyelt kérdés
7.kerületben lenne munka, vagy ingázom, napi 3 óra, vagy veszünk ki albérletet. 2 gyerekem van. De mindenképpen kertes házat szeretnék. Láttam a neten egyet-kettőt, persze kép nélkül, nem tudom, hogy ezek milyen állapotúak 80 ezerért. Vagy kiadják-e nekem két gyerekkel? Tudom, hogy diákoknak egyszerűbb, gyerekes családdal lehetnek bonyodalmak.
Mennyire könnyen találnak bérlőt?
Én Székesfehérvár melletti faluban lakom, itt 30 e Ft-nál többet egy jó állapotú családi házért nem lehet elkérni havonta, ehhez képest a 270.000 Ft-os albérleti árakat még Pesten is túlzásnak találom. Ki keres ennyit, hogy ezt megfizesse?
2014. márc. 9. 18:32
11/11 anonim válasza:
A mi előző albérletünk a III. kerületben volt a hegyen, családi ház 2 szintes, nagy kerttel, békés környéken, kedves szomszédokkal, kicsike medencével a kertben. 220000Ft/hó + rezsi 140nm semmi nagy luxusra nem kell gondolni, csak egy kis normális családi házra, nagyon jól is éreztük benne magunkat, csak sajnos 2 év után kinőttük, most pest közeli település 190nm 210000Ft/hó + rezsi, Persze lassan inkább saját lakás kellene, főleg mert lassan jön a baba is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!