Kiderítettem hogy az újonnan beköltözött lakótársam lopja a netet, ami az én nevemen van, mit tegyek?
Lehet többet elérnél ha neki panaszkodnál és nem itt....
Mond neki,hogy tudod,hogy azt használja és akkor ő is szálljon be a költségekbe.Ha ezt nem teszi akkor jelszót kell változtatni.Majd elbeszélgetni a lakótársakkal,hogy jó lenne ha nem reklámoznák a jelszót
Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Csinálj új jelszót... és kiírod a lakótársaknak, hogy jelentkezzen aki kéri a netet, és annyi felé osztódik a net ára, ahányan jelentkeznek. Miért bonyolítasz túl egy rém egyszerű dolgot? :)
Kérd meg, hogy szálljon bele ő is a költségekbe. Lehet, hogy azt hiszi, hogy ezt is tartalmazza az albérlet költsége, így nem külön költség. Nem értem mi a konfliktus ezen.
Ha pedig ezek után se hajlandó beszállni, akkor állíts be a routeren egy MAC cím szűrést. Így csak azoknak a lakótársaknak az eszközei tudnak felcsatlakozni a routerre, akik fizetnek, így hiába tudja meg a jelszót. Persze a router ne a gyári jelszóval legyen levédve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!