Mit tegyek, ha albérletbe akarok menni, de nincs az anyagi helyzetemnek megfelelő?
Minimálbért keresek, segítség NINCS! Környéken ha van is kiadó elérhető áron van nagyjából. Az a baj evvel, hogy itt kevés van és azt a keveset se hirdetik meg, kb 1 éve keresek, hiábavalóan. Néztem 1-2 lakást (Azon kevesek közül amit meghirdettek), de egyik helyen a tulaj azt akarta, hogy az Ő számláit fizessem (pedig elvileg a fogyasztásom után kellene). Egyszóval: Átakartvágni.
Másik meg elég magas albdíjat akart kérni ráadás a közös költség is nagyon magas volt a szigetelés miatt.
Szóval ez hosszú.
Lényeg, hogy szeretnék új életet kezdeni szingliként, ismerkedni vagy csak lenni nyugodtan.
Ti mit tennétek a helyemben, ha SENKIRE nem számíthattok?
Kérdés, megoldódott azóta?
Én párkapcsolatban elek, viszont a párom nem akar albérletbe menni, neki jobb szülőkkel, en pedig nyugalmat akarok csak leginkább. Így hát elhatároztam, hogy a keresetembol nem ruhákra, cipőkre meg szórakozásra költöm, hanem inkább félre teszem a pénzt.
Nehezebb a mai világban, egy kis városban élek, de itt is 1 szobás albérlet már 70-75ezerbe kerül, + a többi költség .. De nekem a nyugalom mindennél többet ér, megfogom oldani…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!