Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tegyek, ha albérletbe...

Mit tegyek, ha albérletbe akarok menni, de nincs az anyagi helyzetemnek megfelelő?

Figyelt kérdés

Minimálbért keresek, segítség NINCS! Környéken ha van is kiadó elérhető áron van nagyjából. Az a baj evvel, hogy itt kevés van és azt a keveset se hirdetik meg, kb 1 éve keresek, hiábavalóan. Néztem 1-2 lakást (Azon kevesek közül amit meghirdettek), de egyik helyen a tulaj azt akarta, hogy az Ő számláit fizessem (pedig elvileg a fogyasztásom után kellene). Egyszóval: Átakartvágni.

Másik meg elég magas albdíjat akart kérni ráadás a közös költség is nagyon magas volt a szigetelés miatt.

Szóval ez hosszú.

Lényeg, hogy szeretnék új életet kezdeni szingliként, ismerkedni vagy csak lenni nyugodtan.

Ti mit tennétek a helyemben, ha SENKIRE nem számíthattok?

2014. febr. 12. 18:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kerestem bérlőtársat, hátha van valahol a városkában egy nő aki hasonlóan járt és menne, de nincs miből stb... Nem reagáltak a napilapban tett hirdetésemre sem.
2014. júl. 28. 14:08
 12/12 anonim válasza:

Kérdés, megoldódott azóta?

Én párkapcsolatban elek, viszont a párom nem akar albérletbe menni, neki jobb szülőkkel, en pedig nyugalmat akarok csak leginkább. Így hát elhatároztam, hogy a keresetembol nem ruhákra, cipőkre meg szórakozásra költöm, hanem inkább félre teszem a pénzt.

Nehezebb a mai világban, egy kis városban élek, de itt is 1 szobás albérlet már 70-75ezerbe kerül, + a többi költség .. De nekem a nyugalom mindennél többet ér, megfogom oldani…

2023. jún. 2. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!