Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet 1 hónapra?

Albérlet 1 hónapra?

Figyelt kérdés
1 hónapra szeretnénk viszonylag olcsó lakást bérelni Budapesten. Van valami javaslatotok, hol nézzünk utána?
2014. febr. 9. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Panziókban.

Ekkora időtartamra szerintem nem fognak kiadni lakást.

2014. febr. 9. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy hónapra csak a jegyzőnél a szerződés többe kerül :) Anélkül meg sokan félnek , hogy az egy hónapból évek lesznek :D Ha van pénzed szálloda , ha nincsen diákszállás vagy munkásszállás . [link]
2014. febr. 10. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Jegyzőnél szerződés? ;-)

Ugyan már. Előző lakást is anélkül vettük ki és a mostanit is, de mástól se hallottam, hogy ilyet csinált. Szerintem nem jellemző.

2014. febr. 12. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Szobát lehet bérelni. Pont mostanában nézelődtem elég sokat hirdetnek "rövidtávra", napokra, vagy akár csak 1-2 hétre. A lényege, hogy napi bontásban kell fizetni, tehát napi x ezer forintot.

Konkrétan albérletbe egy hónapra nem fogsz találni lakást.

Még esetleg a hosteleket érdemes megpróbálni.

2014. febr. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!