Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Segitene valaki alberletkerese...

NevoBP kérdése:

Segitene valaki alberletkeresesben? Februar elejen mar mennenk.

Figyelt kérdés
Ors vezer terre keresunk alberletet (Parom, Kisfiam es en) lehetoleg olyat ami megfizetheto. most csak en keresek, baratnom minimum egy evig a gyerekkel lesz, ezert nem tudok 50 ezret plusz rezsit fizetni, viszont 30+rezsi (mondjuk attol fugg mennyi a rezsi, es ha megadjak a lakhatasi tamogatast akkor lehet 50ezer is) annal inkabb mukodokepes.. nem kell nagy lakas csak ami eppen kielegiti a szuksegleteinket. barmi jo (lakas haz stb stb) bar en ugy tudom a panel a legokosabb megoldas de lehet hogy tevedek. koszonom.

2014. jan. 26. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
30+ rezsiért panel a legjobb megoldás, bár ennyiért ott is csak nagyon kicsit fogsz kapni.
2014. jan. 26. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
nekunk az a kicsi is nagyon eleg. meg csak 3 hetes a fiunk. van idonk kinoni. :)
2014. jan. 26. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is a 14. kerületben élek albérletben. 2 éve költöztünk fel, már akkor sem volt nagyon 50 000 forint alatt élhető panel. 45 000 forint volt a legalja, de azok is csak általában olyan 25 nmesek.

Ilyeneket találtam, amik olcsóbbak (de elég kicsik szerintem 3 embernek).

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 26. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Panelban tudtommal a rezsi nem a legolcsóbb. Szóval szerintem inkább azt írd le nagyjából mire gondoltál lakbér+rezsivel együtt? 70-90-ből már ki lehet hozni viszonylag könnyen. Az alatt művészet: szerencsésen olcsó lakás, plusz erős spórolás.
2014. jan. 27. 02:45
 5/8 anonim ***** válasza:
50 alatt sajnos nem igazán van, a panel rezsije pedig rablás! keressetek tégla lakást kicsit többért, kevesebb rezsiért! legjobb a konvektoros. közös költséget mindenhol csekkoljátok, mert van, ahol irreális. február elejei költözés elég necces szintén. ilyen esetben talán az ingatlanirodák tudnak a legjobban segíteni. az meg, hogy örs, nagyon leszűkíti az egészet, tekintve, hogy zugló nem olcsó, egy 30 nm2-es garzon ismerőstől is 40+rezsi+kkltsg volt.
2014. jan. 27. 23:27
 6/8 A kérdező kommentje:
ejjj ejj nem hangzik tul jol. az a baj, hogy pécelen melozok, baratnom pedig az aranyjanos utcatol nem messze tanul. es hogy mindketten igazsagos tavot jarjunk be ezert dontottunk ugy hogy ors. abban remenykedunk hogy van valami onkormanyzati lakas vagy ilyesmi.
2014. jan. 28. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
hát, sajnos fel kell borítani ezt az igazságosságot, de még úgy sem fogtok 50 alatt találni lakást sajnos. önkormányzatival pedig az a gond, hogy hónapokig tart arra pályázni, stb.
2014. jan. 28. 11:41
 8/8 A kérdező kommentje:
pecelen lett volna 30 ert plusz rezsi egy lakas. de ez baratnom bejarasa miatt lett volna gazos.
2014. jan. 30. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!