Mennyit lehet elkérni ezért a lakásért Budapesten?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom, milyen áron próbálkozzak. 38 négyzetméteres, egyszobás, nagyon szépen felújított lakás szintén szép házban (tégla, gázkonvektor). Magasföldszint, utcára néz, a Naphegyen van (Lisznyai u.) 65-70-ért ki lehet adni? A lakás tényleg szép és a környék is nagyon jó, bár nem tudom, garzont kivesz -e valaki ennyiért.2014. jan. 26. 00:48
11/12 anonim válasza:
Mindig a piac dönti el ! Egyébként most rengeteg a bérlő alig találnak télen lakást ..... A albisok meg úgyis le akarnak beszélni a magas árról . Hallgass meg legalább 20 bérlőt ,ha abból 10-et nem egy közvetítő, család küldött akkor lesz, kialakul a saját üzleti kompetenciád az legfontosabb !!
12/12 anonim válasza:
41 nm-es új társasáházi lakást béreltem 75-ért, most 54 nm-es régi társasházi, de felújítottat szintén 75-ért. Szerintem a 60-65 jó lesz, de próbáld először a magassabbal, ha nem olyan sürgős.
30-40-ért putri állapotút lehet bérelni ebben a méretben, vagy olyat aminek magas nagyon a rezsije, vagy nagyon kinn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!