Kérhetem, hogy csak 1 ember jöjjön?
Sziasztok
Albérletben élek, és amikor jönnek havonta a pénzért 3-an állandóan ide jönnek! a tulaj annak az élettársa és annak az anyja!
Megkértem most őket szépen, h ha lehet, csak 1 ember jöjjön ide (ha már őskorban laknak és Pest másik végéből ide bkv.znak a cipőt nem veszik le szétjárják a lakást) akkor legalább 1 ember jöjjön. Minden 3 ember, h átvegyék a pénzt?
Pontosan ezt írta vissza: Bocs de nem határozhatjátok meg hányan mehetünk.
Nincs valami törtvény vagy valami, h mégis csak 1 ember jöhessen ide? Pl csak a tulaj? sem a párjának sem a párja anyának nincs köze a lakáshoz.
Köszi a válaszokat!
1 éves szerződés lett aláírva, de már nicns sok hátra ezt már kibírjuk. :) Mostmár eléggé bekeményítettem, de úgy látszik, h nem elég. Megfordult a fejembe, h ezek után be fogom őket jelenteni a NAV.nak, mert a hócipőm tele van velük, de nagyon durván.
Utalni nem utalhatom a pénzt, és mostmár havonta minden hónapban nézni akarják a lakást, de akkor fogom nekik ezt az évente 1szeri lakás nézőst mondani, h akkor most megnézhetik de akkor ennyi volt vagy majd ha kedvesebbek lesznek engedem nekik.
Zárat nem cseréltem, lehet zárat cserélni? Szerződésben benne van, h engedéllyel alakíthatom át csak a lakást.
Első albérletünk, nem is tudtam, h zárt is lehet cseréltetni?!
Szerződésben nincs meg szabva, h akarják.e nézni a lakást és ha igen akkor milyen időközönként.
"Zárat nem cseréltem, lehet zárat cserélni? "
Persze, hogy lehet, hiszen a saját tulajdonod védelméhez jogod van! Akkor gyorsan tedd meg ha még nem tetted, majd h a elköltözöl visszacseréled. Én is így szoktam.
Amúgy nem kell szólni se róla.
Jó eséllyel csak akkor veszi észre ha próbálkozik:
Ha ilyenkor szólni mer akkor maga alatt vágja a fát... de úgyse fog ha van egy kis esze, mert azzal bevallaná, hogy megpróbált a tudtod nélkül bemenni.
"Hát felugrottak sz*rni..."
Na ugye hogy nem hülyeség az a zárcsere! Ilyenek ellen pl. véd... :)
Hülye volt az illető, hogy nem cserélt zárat. Én nem is értem hogy bír úgy valaki létezni, hogy rajta(és párján, lakótársán stb.) kívül bárki más "idegen" bármikor megjelenhet a lakásban?
hát ezen a kakás storyn felnevettem, ez nagyon vicces xD
Hát akkor szerintem zárat fogok cseréltetni, mennyibe kerül kb egy zár úgy értve h aki ezt beszereli? De tuti, h rögtön észre fogják venni, csütörtökön jönnek hát még így is készülök idegileg a találkozásra...
Zárcsere:
http://www.youtube.com/watch?v=7pyK79uaXGA
A jövő héten meg az legyen a problémád "Miért kérik mindig a pénzt ? "
köszi a linket,
és igen biztosan az lesz .... ;) -,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!