Ti láknátok egy ilyen albérletbe? Mit csináljak?
Ha elég nagy a szoba, vegyél egy új ágyat magadnak, a régit meg told máshova, ülős-pakolós-tévézős ágynak. Így ott is marad, használod is, mégse azon alszol. Na?
Én a régi albérletemben tele voltam ronda bútorokkal, amiket nem volt szabad kidobjak, még a közös tárolóba se vihettem le, de mindennek találtam valami funkciót, és olyan helyet, ahol nem zavar:) Esetleg ha van egy félszoba, akkor rendezd be azt raktárnak, és lakjál csak a nagyban. Akkor el tudod pakolni a sok sz*rt.
Amúgy én tapasztalatból nem laknék bútorozott albérletben. Igaz, én kutyával vagyok, és azért is praktikus. De sose jó, ha a tulaj bútoraival lakik az ember. Ha véletlen tönkreteszel valamit, sokkal nagyobb alhé van belőle, mint maga az anyagi kár, ami valahol érthető, valahol meg nem, mert ha tényleg fontosak azok a dolgok, nem hagyja ott egy idegennek. Meg én már jártam úgy is, hogy a 150 éves, eleve ütött-kopott, nyikorgó bútorra mondta, hogy én karcoltam össze, meg biztos a kutya kaparta szét, miközben fel se éri a kutya... Ugrálni meg nem tud, mert csípőbeteg, de ezt persze nem mondtam el neki. Úgyhogy itt bukott le a kamu gyanusításaival. El is költöztem, mert először csak kicsit gyanusítgat, utána meg lehazudja a csillagokat is, és még én érzem rosszul magam. Szóval inkább legyen szegényesen berendezve, de az én bútoraimmal. Szerintem te is nézz ilyet!
Vannak nagyon olcsó bútorok pl a jyskbe, igaz funérból, ami fél év után meghajlik, meg eldől, de legalább a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!